Rekapitulační mail - KS Praha Leden 2013

Moderátoři: KoKS Praha, Pražští předsedající, PKS Praha

Pravidla fóra
  • Toto je veřejné fórum. Stanoviska nevyjadřují názor Pirátů, pokud nebyla schválena příslušnými orgány. Stanoviska se publikují na krajském webu.
  • V anketách mohou hlasovat i návštěvníci bez přihlášení. Ankety proto nelze v žádném případě považovat za závazná hlasování.
  • Moderátorem tohoto fóra je krajské předsednictvo.
  • Toto fórum je viditelné pro návštěvníky bez přihlášení. Přihlášeným uživatelům se zobrazuje pouze tehdy, pokud jsou členy krajského sdružení nebo jeho registrovanými příznivci. Fóra místních sdružení se zobrazují pouze jejich členům a jejich registrovaným příznivcům.
  • Mezi registrované příznivce se můžete sami zařadit přidáním do příslušné skupiny v nabídce Obrázek Nastavit zobrazovaná fóra.
Uživatelský avatar
Ondrej.Profant
Technický odbor
Příspěvky: 7962
Registrován: 22 dub 2009, 23:55
Profese: Náměstek člena vlády
Bydliště: Praha 8
Dal poděkování: 15004 poděkování
Dostal poděkování: 8366 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Rekapitulační mail - KS Praha Leden 2013

Příspěvek od Ondrej.Profant »

Pro informaci (a archivaci) jsem před chvíli Praze a SČK rozeslal tento mail:
Stateční námořníci,

je zde nový krásný rok do kterého vám přeji mnoho úspěchů. Ale zároveň začínají další aktivity Pirátů – tak s chutí do toho.

1) Na Praze 7 máme kampaň za referendum. Začíná tuto neděli a bude probíhat celý týden. Potřebujeme do ní zapojit, co nejvíce dobrovolníků. Náplní práce bude především informovat, rozdávat letáky a jinak distribuovat informace o referendu.
Hlaste se na padu: http://pad.pirati.cz/p/referendum-praha7 , rovnou se můžete hlásit i na jednotlivé dny. Máme dva petiční stánky. Čili se přihlaste který den byste se tomu mohli věnovat (např. středa dopoledne) a já vám dodám stánek a materiály. Když se přihlásí dost lidí, tak bude stačit, aby každý z nás byl někde třeba jen 3h. (Zdůrazňuji, že se vlastně jedná jen o 4-5 dní kampaně a pochopitelně pouze za správného počasí). Zkuste si najít nějaký čas. Nebojte se, když vznikne „přetlak“ na nějaký čas. Kdyžtak uděláme více pozic.

V neděli od 17:00 před Bio Oko (biooko.net) bude jistá guerilová akce, čili kdo má rád něco akčnějšího, tak neděle je vhodný den.

Vlákno: praha-f78/referendum-praha-7-t14772.html

2) Hledáme lidi na dlouhodobou činnost ohledně monitorování a přípravy podkladů pro Libora Michálka. Na tuto práci bude potřeba hned několik lidí. Zde je zcela nezbytná jistá dávka zodpovědnosti a schopnosti analýzy legislativních textů. V současnosti toto dělá Michal Wagner z Brna, který dojíždí do Prahy na jednání senátu. Přihlášení na tuto pozic si dobře rozmyslete. Na druhou stranu se jedná o aplikaci principu zodpovědné politiky a měla by to být naše vizitka voličům – je potřeba mít na tuto činnost dost lidí.

3) Je potřeba sepsat (popřípadě i doplnit stávající) svodky KS Praha: svodky-f208/svodka-ks-praha-t6005-10.html , nebojte se, že nevíte vše. Stačí připravit část (třeba jen akce na kterých jste byli) a já to pak zkompletuji. Tvořte zde: http://pad.pirati.cz/p/svodky-ks-praha

4) Pravidelná schůze Prahy bude ve čtvrtek 31. ledna v čajovně Šamanka, Hálkova 8, Praha 2 od 18:30. Program bude ještě upřesněn.

5) Na konci prosince jsme byli svědky velkého trolení fóra (mnoho nesmyslných členských podnětů, vlákna o odvolání, hádky etc.) a já bych vás rád ujistil, že se nejedná o nějaký „rozklad“ strany. Jen kombinaci limitů některých jednotlivců a limitů některých technických systémů strany. Na činnosti to nic nemění jak vidíte v bodech 1-3. Nelekejte se tedy fóra a zaměřte se hlavně na konkrétní činnosti.

6) Ve zkratce: dále v kraji pracujeme na sporu čajovna vs. OSA, cryptopárty, překlad cryptoparty handbooku.

7) Kdyby se někdo i přes to všechno cítil nevyužit, tak vám může dát Ivan Bartoš předat spoustu dalších úkolů.


PS: Mail zasílám i středočechům, jelikož se jich mnohá témata též tykají (1, 2 jsou zcela obecné).


S pozdravem

Ondřej Profant
předseda KS Praha
Piráti


----
Tuto hromadnou zprávu jste dostali, protože jste se registrovali příznivcem Pirátů. Registraci můžete kdykoliv zrušit v uživatelském panelu na internetovém fóru na adrese ucp.php?i=167

profant.eu
náměstek vicepremiéra pro digitalizaci
vedoucí resortních týmů Informatika

Uživatelský avatar
Michael.Polak
Zahraniční odbor
Příspěvky: 4106
Registrován: 21 dub 2009, 17:19
Profese: programátor, poskytovatel Internetu
Bydliště: Praha
Dal poděkování: 2897 poděkování
Dostal poděkování: 6677 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Rekapitulační mail - KS Praha Leden 2013

Příspěvek od Michael.Polak »

Praha 7 je za rohem, pro mě...

@xChaos@f.cz | @xChaos@mastodon.pirati.cz | nyx.cz XCHAOS | http://www.pirati.cz/lide/michael_polak
zakládající člen | člen MS P6 | pozorovatel TO a KETů doprava/energetika | maloburžoazní centrista | zdání kompetence se vytváří absencí viditelné nekompetence

Zamčeno

Zpět na „Praha“