Sbohem a dík za všechny ryby
Moderátor: Komise předsedajících
Pravidla fóra
Toto je veřejné fórum, které neprezentuje oficiální stanoviska
Diskutujte slušně a respektujte Pravidla internetového fóra
- Jiri.Kaderavek.sen
- Člen KS Jihomoravský kraj
- Profese: bývalý obchodník, dnes důchodce
- Dal poděkování: 505 poděkování
- Dostal poděkování: 682 poděkování
Re: Sbohem a dík za všechny ryby
Promiň Vojto, už se vypínám. Mně jen nějak nesedlo od Michala, jak se máme chovat, speciálně, když jsem četl nejen dohadování s Petrou Vavrouchovou a Gabrielou Antošovou. To přeci není o tom, kdo co kdy udělal. Jsem rád, že je tady a je plný elánu. Ale život jde nahoru a dolů. A moje připomínka byla spíše k jeho vyjadřování na fóru. Jinak to opravdu můžeš Vojto vypnout. Myslím, že vlákno svůj účet splnilo. A pokud jsem snad někoho urazil, tak se omlouvám.
člen České pirátské strany
tel: +420775335227
tel: +420775335227
- Michal_Wagner
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Profese: Rebel
- Dal poděkování: 414 poděkování
- Dostal poděkování: 395 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Its a trap, vidím ji. A fakt hloupá provokace.
Nehodlám se snižovat na tyhle levely
Nehodlám se snižovat na tyhle levely

"Tvářnost lze začít měnit s jedinou květinou, ..." -- Velvyslanec Spock
-
Kdyby pod fotkama zde dikutujících převládalo označení "člen",byl bych klidbý,ale tadyk převládají funkce jak prase!Pak se nedivte normálním členům,když se pirátští papaláši dokážou místo vzorného předvádění chování,chovat jako oslové.
-
- Dal poděkování: 1355 poděkování
- Dostal poděkování: 1166 poděkování
Nelíbí-li se Ti chování konkrétního člověka, upozorni ho, případně podej členský podnět na hlasování o jeho odvolání z papalášské funkce, milý Bohdane. Vyprošuji si povšechná obviňováníBohdan Svornik píše:Kdyby pod fotkama zde dikutujících převládalo označení "člen",byl bych klidbý,ale tadyk převládají funkce jak prase!Pak se nedivte normálním členům,když se pirátští papaláši dokážou místo vzorného předvádění chování,chovat jako oslové.

A propos, nevím, co Ti brání nějakou funkci zastávat. Koneckonců je to hlavně o práci a ne o nějakém nápisu pod fotkou na fóru.
Jinak jen naprázdno mlátíš slámu AKA trolling.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi anonym72078 za příspěvek:
- Vaclav.Malek
-
Místo tohodle nesmyslného příspěvku jsi mohl udělat něco užitečnějšího,třeba se zamyslet nad sebou.Mám u prdele jakou kdo zastává funkci,dělám si svou práci nezávisle na tom kdo je a není ve funkci,stejně mi s ničím nepomůžou,ba naopak.A na to někoho odvolávat,nemám čas.pokud jsi to nepochopil,přečti si to třebas stokrát,pak se podívej na vyjadřování lidí ve vedení pirátů a bude ti jasno.Třebas trolling,jež jsi použil v příspěvku,co TO je???Kdo posuzuje co je trolling a co né??Jsme snad piráti né?Takže i na nejblbější příspěvek mám nárok,pokud tím nikoho neurážím.Petr Kopac píše:Nelíbí-li se Ti chování konkrétního člověka, upozorni ho, případně podej členský podnět na hlasování o jeho odvolání z papalášské funkce, milý Bohdane. Vyprošuji si povšechná obviňováníBohdan Svornik píše:Kdyby pod fotkama zde dikutujících převládalo označení "člen",byl bych klidbý,ale tadyk převládají funkce jak prase!Pak se nedivte normálním členům,když se pirátští papaláši dokážou místo vzorného předvádění chování,chovat jako oslové.
A propos, nevím, co Ti brání nějakou funkci zastávat. Koneckonců je to hlavně o práci a ne o nějakém nápisu pod fotkou na fóru.
Jinak jen naprázdno mlátíš slámu AKA trolling.
Z mojeho pohledu by lidi z RV,a jiných odborů měli na fóru vystupovat s grácií a nadhledem,né jako ty porád někoho napadat a obviňovat z trollingu.
-
- Profese: zdravotnictví
- Dal poděkování: 99 poděkování
- Dostal poděkování: 160 poděkování
tady neni anarchisticka strana ...
- Tito uživatelé poděkovali autorovi rvh za příspěvek:
- Vaclav.Malek
-
A co to je banda idiotů?? No vlastně,když v KK může sedět bílý kůň a ten může falšovat důkazy .............. .)Radim Gal píše:tady neni anarchisticka strana ...
-
Mas nejaky platny dukaz? Nejake oficialni stanovisko nejakeho prislusneho kompetentniho organu CR? Dokud nepredlozis, budes jen tluchubaBohdan Svornik píše:No vlastně,když v KK může sedět bílý kůň a ten může falšovat důkazy .............. .)
- Tito uživatelé poděkovali autorovi rvh za příspěvky (celkem 4):
- Vaclav.Malek, anonym72078, Dalibor.Zahora, Roman.Kucera
-
Důkaz k čemu??Že člen KK lže a vymýšlí si důkazy??Nebo k tomu,že si myslím,že je bílej kůň?Radim Gal píše:Mas nejaky platny dukaz? Nejake oficialni stanovisko nejakeho prislusneho kompetentniho organu CR? Dokud nepredlozis, budes jen tluchubaBohdan Svornik píše:No vlastně,když v KK může sedět bílý kůň a ten může falšovat důkazy .............. .)
Důkazy k tomu,že jako člen KK předkládá lživé důkazy mám,předložil jsem je RK.
A to že je bílej kůň:) : http://www.sorganizace.cz/p/479931-karel-fuzik nesmrdí ti to?? A to ještě můžu hrábnout do historie:).
-
No a dal? Co jako? Mas teda nekde neco oficialniho nebo ne?Bohdan Svornik píše:Důkaz k čemu??Že člen KK lže a vymýšlí si důkazy??Nebo k tomu,že si myslím,že je bílej kůň?
Důkazy k tomu,že jako člen KK předkládá lživé důkazy mám,předložil jsem je RK.
A to že je bílej kůň:) : http://www.sorganizace.cz/p/479931-karel-fuzik nesmrdí ti to?? A to ještě můžu hrábnout do historie:).
- Tito uživatelé poděkovali autorovi rvh za příspěvky (celkem 2):
- Vaclav.Malek, Dalibor.Zahora