Tenhle zúžený výběr asi vadí většímu než malému počtu lidí. Co s tím?Libor Spacek píše:Jenom bych chtěl podotknout, že já jsem taky nedávno kupoval v Alze laptop, ale vybral jsem si jeden bez operačního systému. Nemají jich moc, ale některé se dají najít.
Windows 8
Moderátoři: Komise předsedajících, Kampaňový tým, Finanční tým, Zahraniční, Vedoucí RT
- janj
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Profese: poradce
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 25 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Windows 8
odluka státu od korporací
- Vojtech.Pikal
- Kontrolní komise
- Profese: politik, informatik
- Dal poděkování: 11365 poděkování
- Dostal poděkování: 9053 poděkování
-
- Profese: Admin
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 467 poděkování
Tak je downgraduj na win 7 (na visty pocitam nechces) to muzes zcela v souladu s licenci. Viz web M$ http://www.microsoft.com/oem/en/licensi ... ights.aspx . JInak nevim jak toshiba, ale kazdej normlani dodavatel notesu ma neco jako "system update" = vlastni aplikaci, ktera ti nainstaluje vsechny jejich ovladace (a spoustu sracek k tomu). Takze staci nainstalovat holy widle a tohle app.Roman Kucera píše:Fakt tyhle reci "nemel sis to kupovat" miluju. Jako kdyby se s tebou nekdo bavil, co je v notebooku za system. Proste to koupis a jsou tam widle, pruser je, ze 8.
Muzu se tam snazit dat linux, ale pak mi nebude fungovat polovina HW.
- Petr.Stehlik
- Profese: všeuměl
- Dal poděkování: 145 poděkování
- Dostal poděkování: 356 poděkování
http://forum.ubuntu.cz/index.php?topic=65879.0janj píše:Tenhle zúžený výběr asi vadí většímu než malému počtu lidí. Co s tím?Libor Spacek píše:Jenom bych chtěl podotknout, že já jsem taky nedávno kupoval v Alze laptop, ale vybral jsem si jeden bez operačního systému. Nemají jich moc, ale některé se dají najít.