Kam se podělo milión členů, zatraceně

Pokud straně můžete a chcete nabídnout jakoukoliv pomoc, nestyďte se napsat.

Moderátor: Personální odbor - celý

Pravidla fóra
Pokud můžete nabídnout jakoukoliv podporu či pomoc, pište.
Josef.Ulehla
Člen KS Praha
Příspěvky: 1730
Registrován: 10 úno 2012, 03:34
Dal poděkování: 3738 poděkování
Dostal poděkování: 1286 poděkování

Kam se podělo milión členů, zatraceně

Příspěvek od Josef.Ulehla »

Těm, kteří by v tomto podfóru ( nabidky-pomoci-f9/ ), hledali marně vlákno Milión členů, zatraceně, nabízím pomoc: Vlákno lze nalézt v podfóru podpalubi-f375/ a má teď adresu podpalubi-f375/milion-clenu-zatracene-t13690.html .

Těm, kteří se do podfóra Podpalubí a do vlákna Milión členů, zatraceně nemohou dostat a objevuje se jim stránka s hláškou Administrátor fóra požaduje, abyste byli registrováni a přihlášeni k prohlížení fór, nabízím pomoc: Registrace a přihlášení je sice opruz, ale zas tak náročné to není. Budete k ní potřebovat mejl. Pokud nechcete použít nějakou ze svých stávajících mejlových adres, snadno si zřídíte novou. Třeba zde: https://accounts.google.com/SignUp?service=mail&hl=cs . A pak už vzhůru do registrace: ucp.php?mode=register . Rok vzniku ČR je 1993. Tomu, kdo by s tím měl potíž, nabízím pomoc. Obraťte se na mě buď příspěvekem v tomto vláknu nebo mejlem: josef.ulehla@pirati.cz nebo telefonem: 733618959 a já vám poradím :-)

Těm, kteří se do podfóra Podpalubí a do vlákna Milión členů, zatraceně nemohou dostat a objevuje se jim stránka s hláškou Nejste oprávněn číst toto fórum, nabízím pomoc: Ještě je třeba dojít do Uživatelský panel - Skupiny - Členství. V dlouhém seznamu najít Opravneni - Podpalubí (doporučuju ctrl+f). Do kolečka udělat puntík. A úplně dolů: Vstoupit do vybraných. Odeslat. Opravdu chcete vstoupit do této skupiny? Ano. Tomu, kdo by s tím měl potíž, nabízím pomoc. Obraťte se na mě buď příspěvekem v tomto vláknu nebo mejlem: josef.ulehla@pirati.cz nebo telefonem: 733618959 a já vám poradím :-)

Těm, kteří by se snad mohli divit, proč bylo vlákno Milión členů, zatraceně přestěhováno a proč vůbec má strana hlásající průhlednost ve svém Fóru (náměstí, tržiště, veřejné místo) prudoplůtkem zastřená podfóra nabízím pomoc: Ani Česká pirátské strana není dokonalá :-) Ale zatím má plno dobrých vlastností. A je na každém, jestli se chce zapojit, třeba povídáním tady na Fóru, nebo dokonce tím, že se stane členem, a ovlivnit třeba odsranění toho prudoplůtku. Tomu, kdo by se chtěl zapojit, stát se členem, nebo slaďovat svoje pirátění s mým, nabízím jakoukoliv pomoc bude potřebovat. Obraťte se na mě buď příspěvekem v tomto vláknu nebo mejlem: josef.ulehla@pirati.cz nebo telefonem: 733618959 a já vám odpovím :-)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Josef.Ulehla za příspěvky (celkem 2):
anonym2064, MyX
Uživatelský avatar
Vojtech.Pikal
Administrativní odbor
Příspěvky: 26227
Registrován: 19 srp 2010, 23:45
Profese: politik, informatik
Bydliště: Olomouc
Dal poděkování: 37004 poděkování
Dostal poděkování: 30172 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Kam se podělo milión členů, zatraceně

Příspěvek od Vojtech.Pikal »

Předpokládám, že tím je tato nabídka pomoci vyčerpána a zamykám.
Důvod, proč máme oddělené podpalubí je ten, že někteří se rádi vykecávají o blbostech. Fórum je primárně pracovní nástroj, případně pro sdílení a utváření názorů o aktuálních kauzách. Čtou ho stovky lidí. Čtou znamená, že stovku lidí si zobrazí téměř každý příspěvek.
Na vykecávání a nemoderovanou diskuzi je tu právě podpalubí.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Vojtech.Pikal za příspěvky (celkem 4):
Gabriela.Antosova, Lukas.Findeis, Ondrej.Kallasch, Karel_Bilek

Profil, Vedoucí AO; KaS, ZO; vedoucí MRT Demokracie v rezignaci
„Nakonec vám budou vládnout ti nejneschopnější z vás. To je trestem za neochotu podílet se na politice.“*
Podporuji myšlenky.

Odpovědět

Zpět na „Chci pomoci s...“