Kolegove, Leo K a Petre Bajgare, Zahranicni odbor zajistuje veskerou agendu spojenou se zahranicim. Sledujeme, co se deje, prekladame zpravy pro Piratske noviny a udrzujeme kontakt s nekolika Piratskymi stranami. Kolega Bajgar je v Personalnim odboru, necht tedy oslovi cleny a priznivce podle seznamu dobrovolniku a prodiskutuje s nimi jejich motivaci pracovat pro ZO - je to prace, ke ktere se dobrovolne prihlasil. Vymyslenim ukolu, kterou muze udelat sam, mi nahrava na smec.
I v ceskych luzich a hajich mame z 10 milionu lidi jen cca 230 clenu po trech letech. Chcete vyvijet usili k osloveni v zahranici zijicich Cechu? Tak vymyslete neco vice konkretniho nez pouze prazdne deklarace, klidne na to zalozte vlakno na ZO, ale tady uz v tomhle offtopicu prosim nepokracujte. Dekuji.
PS: podle mych znalosti zname par Cechu zijicich v Nemecku, tim to ale hasne.
Fórum Švýcarské pirátské strany - pozvánka
Moderátor: Zahraniční
Pravidla fóra
International forum
International forum
-
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Dal poděkování: 1362 poděkování
- Dostal poděkování: 1169 poděkování
Re: Fórum Švýcarské pirátské strany - pozvánka
- Tito uživatelé poděkovali autorovi anonym72078 za příspěvek:
- Vojtech.Pikal
-
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Profese: ,
- Dal poděkování: 2337 poděkování
- Dostal poděkování: 1271 poděkování
Smutné přiznáníPetr Kopac píše:Kolega Bajgar je v Personalnim odboru, necht tedy oslovi cleny a priznivce podle seznamu dobrovolniku a prodiskutuje s nimi jejich motivaci pracovat pro ZO - je to prace, ke ktere se dobrovolne prihlasil. Vymyslenim ukolu, kterou muze udelat sam, mi nahrava na smec. I v ceskych luzich a hajich mame z 10 milionu lidi jen cca 230 clenu po trech letech. Chcete vyvijet usili k osloveni v zahranici zijicich Cechu? Tak vymyslete neco vice konkretniho nez pouze prazdne deklarace, klidne na to zalozte vlakno na ZO, ale tady uz v tomhle offtopicu prosim nepokracujte. Dekuji.
PS: podle mych znalosti zname par Cechu zijicich v Nemecku, tim to ale hasne.

Pokud si toho kolega nevšiml politická strana není firmou najímající si nádeníky na provedení příkazů majitele firmy.
Považoval jsem kolegu za inteligencí nadaného člověka a nadějného politika. Proto je mi osobně smutno, že se několik posledních měsíců vybarvuje více jako sebezahleděný ignorant. Toto se bohužel stává mnoha tzv. inteligentním lidem. Proto si dovolím připomenout, že politika bez pokory se stává jen bojem o osobní moc a toto pak předznamenává velice neblahý vývoj pro celou politickou stranu = společenství politiků společného smýšlení.
PS: Co jste udělali s člověkem z Berlína kterého jsem vám (ZO konkrétně TV) doporučil, že s námi chce spolupracovat

- Jakub.Michalek
- Poslanec/poslankyně Parlamentu ČR
- Profese: poslanec
- Dal poděkování: 1162 poděkování
- Dostal poděkování: 5349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Oznámení moderátora:Uživatel Petr Bajgar byl z důvodu urážení ostatních uživatelů na 24 hodin zabanován.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Jakub.Michalek za příspěvky (celkem 2):
- Lukas.Findeis, Tomas.Vymazal
Jakub Michálek, předseda poslaneckého klubu Pirátů a vedoucí resortního týmu Spravedlnost
V případě potřeby mě prosím kontaktujte napřímo přes telefon, Signal nebo přes mail - viz kontakty. Jiné zprávy nečtu.