Volebni prefenece Piratu jsou problem, ktery se asi sam nejrychleji vyresi krajskymi volbami

Moderátor: Komise předsedajících
Toto je veřejné fórum, které neprezentuje oficiální stanoviska
Diskutujte slušně a respektujte Pravidla internetového fóra
Pravdou je i naše potřeba rozlišovat a nalézat relevantní podněty a informace. Buď budeme adorovat osoby nebo myšlenky. Osoby můžeme vybírat ve volbách třeba podle sympatií. O myšlenkách bychom asi měli diskutovat a v diskuzi zvažovat jejich relevanci.Petr Kopac píše:Zajimalo by me, co jste za ani ne tyden vymysleli ve skoro 100 prispevcich![]()
Volebni prefenece Piratu jsou problem, ktery se asi sam nejrychleji vyresi krajskymi volbamiBylo by pekne ho vyresit predtim, ale na to nejsou casove kapacity
Pokud se ve volbach vysplhame vyse (
), zacneme se do pruzkumu dostavat. Takze prosim napnete svoje osobni snahy k tomu, aby nadchazejici kampan byla co nejefektivnejsi. Howgh.
Myslíš průzkum http://www.vyplnto.cz/databaze-dotaznik ... ka-strana/ ? 100 respondentů, pouze aktivní uživatelé internetu, 90 % do 30 let, z toho nelze o celé populaci vyvodit skoro nic, snad jen právě to, že z celkového počtu obyvatel, zná Pirátskou stranu daleko méně lidí.Petr Bajgar píše:To číslo jsem četl v nějakém průzkumu a možná je to 85%. Jenže co to může být proti kolegovu pocitu, že je to právě tak jak tvdí on.Petr Nemecek píše:To je hodně odvážné tvrzení, které si dovolím silně rozporovat. IMHO to není ani polovina toho čísla...
Jěště, že kolega nepožaduje, abych na možnost vyjadřovat se ná fóru absolvoval VŠ konkrétního směru a narodil se po roce 89 neb tak něco. Jsme přece strana propagující sdílení a svobodu nejen na internetu ŽE. Taky neumím anglicky a programovat což mě jistě zcela diskvalifikuje stejně jako mnoho dalších zásadaních nedostatků.Petr Kopac píše:
- Tak si k tomu zaloz vlakno a nepokracuj tu dal v offtopicu
To je mimochodem uz prijata konvence, kdyz uz o nich mluvis.
- A pokud ti to nevadi, doporucil bych mene slohovych cviceni a zkratkovite vyjadrovani.
a) Promiň, ale vstupovat do strany, jejíž program nemohu ovlivňovat, považuji, mírně řečeno, za nepromyšlené. Myslím si, že síla stranických programů, a velkých myšlenek vůbec, je v mezigeneračním prolínání, vzájemném obohacování a poučení z minulosti. Nevidím důvod, proč bych neměl připojit svůj názor jen proto, že mi už není -náct, dvacet nebo třicet. Proto se vůbec nezajímám o to, komu je tady kolik, ale skutečně jen o to, jak je tvůrčí a akční.Simona Skorepova píše:.... Proto by mne nenapadlo zasahovat do programu, nemohu, jsou to pravidla, která si tvoří pro svou budoucnost. Co mohu a chci, pokud se rozhodnou, že chtějí oslovovat nejenom generaci -35, pak se budu snažit vysvětlit, jak se to má dělat.
P.S. Volební statistiky - vykašleme se na ně, většinou totiž opravdu nefungují.
P.S.1 Nikdy nevytahuji sukni, když brod je daleko!
Do všeho nám může kecat kdokoliv bez ohledu na věk a ne/členství. Přímá demokracie v praxi.Simona Skorepova píše:shaman, pro mne jsou Piráti, ti kteří se rozhodnou, zda chtějí či nechtějí slyšet "názor starších" a já to respektuji.
Připravila jsem si na čtv malé zásadní pro krajskou kampaň.
P.S, je tam i papoušek
735 07 66 99, Praha 12