kauza "Rath"

Diskuse s veřejností a místo pro její podněty a připomínky

Moderátor: Komise předsedajících

Pravidla fóra
Petr.Vileta
Člen KS Plzeňský kraj
Profese: Celkem Spokojený Důchodce
Dal poděkování: 10822 poděkování
Dostal poděkování: 8773 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: kauza "Rath"

Příspěvek od Petr.Vileta »

Kychot píše:
Petr Vileta píše:Ze by sla Ustava stranou, to jsem nikde necetl. To psali v (Rudem) Pravu nebo na Novinkach? :D
Právo nečtu, ale když googluješ, tak Novinky to samozřejmě také zmiňují, taky Parlamentní listy a Paroubkova Vaše věc a spousta dalších více či méně obskurních stránek.
Ano, jsou to poněkud obskurvní :) zdroje informací. Ratha obhajují a na případné porušení jeho ústavních práv poukazují především ti, co mají sami máslo na hlavě (Cyrda Svoboda) a jak říkala moje babička "mají zaťato, že by mohli prdelí dráty štípat" a potom hlavně levičáci ( (ex)komunista Jiří Svoboda, Paroubek atd.) a pár právníků, kteří jednak tuší zakázku a za druhé jsou pověstní obhajobou podobných vejlupků.

Ať už to bylo jak bylo, hlavně že jednoho grázlíka dostali. A pokud se žerou gauneři mezi sebou, tak ať se žerou, až se požerou úplně. I kdyby to bylo politicky motivováno, po výměně modré za oranžovou v krajských volbách by se pozornost obrátila do opačného tábora. Jak řekl policajt v jednom filmu o válce gangů "Nejlíp uděláme, když neuděláme nic a pak posbíráme mrtvoly." :mrgreen:
Tito uživatelé poděkovali autorovi Petr.Vileta za příspěvek:
Kychot

Řadový člen, stínový ministr švihlých nápadů a fórista

Fide, sed cui fidas, vide.
Věř, ale komu věříš měř.

(Perchta z Pernštejna - Bílá paní)

Kychot
Příznivec Pirátů – Praha
Profese: biofyzik
Dal poděkování: 69 poděkování
Dostal poděkování: 74 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: kauza "Rath"

Příspěvek od Kychot »

Petr Vileta píše: Ratha obhajují a na případné porušení jeho ústavních práv poukazují především ti, co mají sami máslo na hlavě (Cyrda Svoboda) a jak říkala moje babička "mají zaťato, že by mohli prdelí dráty štípat" a potom hlavně levičáci ( (ex)komunista Jiří Svoboda, Paroubek atd.) a pár právníků, kteří jednak tuší zakázku a za druhé jsou pověstní obhajobou podobných vejlupků.
No no, jenže tady v té drathiádě přeci vůbec nejde o to, kdo koho obhajuje a kdo koho zatracuje. Tady je buřt, jestli drát nebo bezdrát. Nejde ani o Rátha, ani o Svobodu, ani o levičáky nebo pravičáky.
Ať už to bylo jak bylo, hlavně že jednoho grázlíka dostali. A pokud se žerou gauneři mezi sebou, tak ať se žerou, až se požerou úplně.
Ať se požerou, no jenže o ně taky nejde. Jde o to, že někomu to takhle docela dost vyhovuje, když se žerou, a zrovna tak mu vyhovuje, když jsou lidi nasraný. Jde o to, že za chvíli ty štěnice v kožichu (a ve futrech od dveří a od oken a v mobilech) nebudou mít jen všichni Ráti, Paroubci, Svobodové, Nečasové, Kalouskové a nevím kdo všechno, ale my všichni. Za chvíli (pokud je ještě nemá) bude mít ty štěnice Bartoš, Ferjenčík, Vašíček, Vileta, Kychot. A kamery všude. A kontrolovaný Inet s omezenými délkami šifrovacích klíčů. Protože se tady nenápadně legitimuzije něco, co si někdo hrozně moc přeje. A lidi tomu tleskaj a řvou hurá, hurá!
I kdyby to bylo politicky motivováno, po výměně modré za oranžovou v krajských volbách by se pozornost obrátila do opačného tábora. Jak řekl policajt v jednom filmu o válce gangů "Nejlíp uděláme, když neuděláme nic a pak posbíráme mrtvoly." :mrgreen:
Jo, já bych taky nejradši zalez někam do kouta a počkal si, až konečně přijde ten Napolijón (možná že si s sebou vezme i Blanický rytíře nebo kdovíjakou sebranku) a udělá ze sebe císaře. Nebo si nás koupí Čingischán na krmení pro psy, to je mi fuk. Ta demolegracie mi už stejně dlouho leze krkem, já jsem monarchista :ugeek:
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kychot za příspěvky (celkem 2):
Mikulas.Ferjencik, Ondrej.Profant
Odpovědět

Zpět na „Veřejná diskuse“