Výběrové řízení na účetní audit 2015

Výběrová řízení na dodavatele a zakázky

Moderátoři: Vedoucí centrálních orgánů, Republikové předsednictvo - asistenti, Republikové předsednictvo

Pravidla fóra
  • Pro každé řízení zakládá hospodář nové téma.

• V úvodním příspěvku stanovte co nejlépe požadavky a způsob výběru vítěze.

• Dále řízení probíhá stanoveným způsobem; u personálních pozic platí více pravidel.

• Připomínky a námitky směřujte do podatelny zadavatele, pokud není v úvodním příspěvku řízení stanoveno jinak.

• Po ukončení řízení hospodář vlákno zamkne.

Pro zakázky a místa nad 200 000 Kč je výběrové řízení povinnost. Zaměstnanecká místa lze vytvářet pouze na základě usnesení schvalujícího orgánu.

Vojtech.Pikal
Kontrolní komise
Profese: politik, informatik
Dal poděkování: 11364 poděkování
Dostal poděkování: 9050 poděkování

Re: Výběrové řízení na účetní audit 2015

Příspěvek od Vojtech.Pikal »

Předseda aktuálně pověřil podepsáním mě, uvidíme co auditor pošle ve smlově, prý je tam ještě zastaralý nějaký odkaz na zákon.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Vojtech.Pikal za příspěvek:
Ivo.Vasicek

Profil, Vedoucí AO; člen KaS; člen 2012 až 2025
„Nakonec vám budou vládnout ti nejneschopnější z vás. To je trestem za neochotu podílet se na politice.“*
Podporuji myšlenky. Volbu předsednictva vyhrál DFW.

Ivo.Vasicek
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: manažer
Dal poděkování: 2658 poděkování
Dostal poděkování: 2920 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivo.Vasicek »

Vojtech.Pikal píše:Předseda aktuálně pověřil podepsáním mě, uvidíme co auditor pošle ve smlově, prý je tam ještě zastaralý nějaký odkaz na zákon.
Ano, upozornil mě na stejné chyby, navrhl, že to opraví. Omluvil jsem se za chybu. do registru smlouvu dáme, až bude podepsaná.
pozn.:prosím nediskutujte tu a neudílejte tu nikomu pokyny a pod. je z toho zbytečná práce
EDIT: Než dorazí smlouva, tak to tu zamknu, aby tady Lukáš Nový nemohl spamovat.
"Skutečná svoboda slova je právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet"(George Orwell)
Ivo.Vasicek
Kontaktovat uživatele:

přišel email"
S dovolením jsem ve smlouvě provedl pár oprav, který se týkaly především zákonů a jejich čísel – ve smlouvě bylo uvedeno staré číslo zákonu o auditorech, dále zde byl uveden ještě odkaz na obchodní zákoník, který již nějakou dobu neplatí – nahradil jsem jej občanským zákoníkem, protože závazkové právo se dnes řídí pouze občanským zákoníkem, dále jsem opravil sazbu DPH – byla uvedena sazba 19 %, ale platná sazba DPH je v současnosti 21 %. V záhlaví jsem ještě jako náležitost doplnil odpovědného auditora, nebo-li osobu, která bude podepisovat zprávu auditora. Standardně toto uvádíme v našich smlouvách na auditorské ověření účetní závěrky. V záhlaví jsem doplnil číslo smlouvy – naše interní číslo smlouvy, protože veškeré smlouvy na audit máme číslované.
Pokud Vám bude takto smlouva vyhovovat, pak je prosím připravte na naši první návštěvu. Mohu tedy počítat s termínem 11. března (pátek)?
Smlouva je v příloze.
Přílohy
Smlouva - Česká pirátská strana.doc
(108 KiB) Staženo 96 x
Tito uživatelé poděkovali autorovi Ivo.Vasicek za příspěvky (celkem 2):
Rostislav.Reha, Petr.Vileta
"Skutečná svoboda slova je právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet"(George Orwell)
Ivo.Vasicek
Kontaktovat uživatele:

Bohužel to musím zamknout, odemknu až sem dostane Lukáš Nový ban. Zatím jinou obranu proti spamu nemám.
Zamčeno

Zpět na „Veřejná výběrová řízení“