NATO

Moderátoři: Komise předsedajících, Kampaňový tým, Finanční tým, Zahraniční, Vedoucí RT

Odpovědět
Petr.Vileta
Člen KS Plzeňský kraj
Profese: Celkem Spokojený Důchodce
Dal poděkování: 10823 poděkování
Dostal poděkování: 8773 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: NATO

Příspěvek od Petr.Vileta »

jzvc píše:V OSN realne rozhoduje USA, Rusko a Cina, vpodstate zalezi jen na nazorech techto 3. Francie a UK sou nepodstatni clenove, kteri se vzdy pridaji na stranu USA.
OSN by bez penez USA neprezilo 1 mesic a Rusko a Cinu je treba nenastvat. OSN je uz davno zkostnatela a akce neschopna organizace a bylo by lepsi jej zrusit. Po WW2 to davalo smysl, ale ted uz moc ne. Navic je tam pry strasna korupce.

Řadový člen, stínový ministr švihlých nápadů a fórista

Fide, sed cui fidas, vide.
Věř, ale komu věříš měř.

(Perchta z Pernštejna - Bílá paní)

Ivo.Vlasaty
Dal poděkování: 2661 poděkování
Dostal poděkování: 1345 poděkování

Příspěvek od Ivo.Vlasaty »

jzvc píše:V OSN realne rozhoduje USA, Rusko a Cina, vpodstate zalezi jen na nazorech techto 3. Francie a UK sou nepodstatni clenove, kteri se vzdy pridaji na stranu USA.
USA, UK a Fr (šlo mi o NATO, ne OSN) jsou ti, kdo iniciují konflikty. Kdyby se Britové tak nadšeně nehrnuli do Iráku nebo Francie do Libye, kdo ví...

pápá strano

dosluhující člen strany, příznivec českobudějovického komunálního týmu

trinitrofenol
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: chemik
Dal poděkování: 434 poděkování
Dostal poděkování: 1235 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trinitrofenol »

Ivo Vlasaty píše:
USA, UK a Fr (šlo mi o NATO, ne OSN) jsou ti, kdo iniciují konflikty. Kdyby se Britové tak nadšeně nehrnuli do Iráku nebo Francie do Libye, kdo ví...
Můj člověk z Bagdádu je vděčný, že už nemaj Sadáma. Jeden kus není zrovna reprezentativní vzorek, ale stejně! (Z Lybie a Afghánistánu nikoho neznám.) Zkusil bych se zeptat lidí, kteří prožili u nás padesátá léta, zda-li by raději neúpěli pod americkým jhem po fakultativní invazi (ve kterou nezanedbatelná část národa tehdy doufala.)

SMRT MODERACI
Free your hate.

jzvc
Profese: Admin
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 467 poděkování

Příspěvek od jzvc »

Znam cloveka co byl v Iraku nekolikrat (pred invazi) a zpohledu turisty se tam citil naprosto bezpecne. Nasledne tam byl i po invazi a rikal, ze uz tam asi nepojede, protoze tam na kazdym kroku hrozi nebezpeci...

Jinak za "sociku" se tu vetsina lidi nemela nijak spatne, naopak, znacna cast se mela (relativne) lip. Vetsina lidi se totiz k politice nijak nevyjadrovala a tudiz nemela se systemem ani zadny problem.
trinitrofenol
Kontaktovat uživatele:

jzvc píše:Jinak za "sociku" se tu vetsina lidi nemela nijak spatne, naopak, znacna cast se mela (relativne) lip. Vetsina lidi se totiz k politice nijak nevyjadrovala a tudiz nemela se systemem ani zadny problem.
Na tohle můžu říct jen WTF

SMRT MODERACI
Free your hate.

volani.webnode.cz
Profese: Nezaměstnaný-prekérní práce-PéCévál
Dal poděkování: 253 poděkování
Dostal poděkování: 236 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od volani.webnode.cz »

trinitrofenol píše:
jzvc píše:Jinak za "sociku" se tu vetsina lidi nemela nijak spatne, naopak, znacna cast se mela (relativne) lip. Vetsina lidi se totiz k politice nijak nevyjadrovala a tudiz nemela se systemem ani zadny problem.
Na tohle můžu říct jen WTF
Nevím jak se lidé měli dřív, ale mám dojem že se teď mám hodně blbě a že nejsem sám.

Také mám dojem, že člověk si může plácat co chce a podepisovat co chce, jenom proto, že to nemá žádný politický dopad a nikoho to neohrožuje a nic to stejně neovlivňuje.

Jakékoliv snahy o kritiku současného systému a nedej bože snad hledáním cesty ke změně či hledání alternativy člověka olepí nálepkou levičák či komunista což podle představy hodně lidí znamená totéž a to diktaturu a autoritativní systém.
Za těchto podmínek se dá jen těžko někam hnout, ba i jen diskutovat.
Ⓐ☮
trinitrofenol
Kontaktovat uživatele:

volani.webnode.cz píše: Nevím jak se lidé měli dřív, ale mám dojem že se teď mám hodně blbě a že nejsem sám.
Také mám dojem, že člověk si může plácat co chce a podepisovat co chce, jenom proto, že to nemá žádný politický dopad a nikoho to neohrožuje a nic to stejně neovlivňuje.
Jakékoliv snahy o kritiku současného systému a nedej bože snad hledáním cesty ke změně či hledání alternativy člověka olepí nálepkou levičák či komunista což podle představy hodně lidí znamená totéž a to diktaturu a autoritativní systém.
Za těchto podmínek se dá jen těžko někam hnout, ba i jen diskutovat.
Já nepřu o to, zda je systém ideální, není. Ale je MNOHEM lepší než před třiceti lety. Jak se lidé mají? Jak kdo. Pokud jde o majetek, tak těžko soudit, ale jako vodítko pro mě slouží parkovací místa. Před třiceti lety jich na sídlištích byla spousta. I přes jejich rozšiřování v posledních letech nyní stále nestačí. A v té hitparádě je moje 11 let starý auto chudej příbuznej. Jasně, taky bych si mohl vzít na leasing aspoň nějakou tu oktávku v prostřední výbavě a pak si stěžovat, jak mám málo peněz. Pravdou je, že vyjdu a něco našetřím. Kupuju si věci, když na ně mám. Tak, jak mě to doma naučili, že není potřeba mít všechno superskvělé. To je pohled z města. Na vesnici u příbuzných a známých vidím jasně, jak je naprosto nutné mít co největší plazmu, ať to stojí, co to stojí. Přitom příjmy mají leckdy ještě nižší než já. Takže stran majetku si myslím, že se většina má lépe, byť si idealizuje socík.

Dramaticky se ale změnilo to, že nemusíš být v SSM, aby tě vzali na vysokou, že můžeš říct i to, že se ti tento režim nelíbí. Že nemusíš dětem přikazovat, aby ve škole nemluvily o tom, že chodí do kostela. Koneckonců samotná existence Pirátské strany je důkazem toho, co se změnilo k lepšímu.

SMRT MODERACI
Free your hate.

trinitrofenol
Kontaktovat uživatele:

WTF? od trinitrofenol » 27 čer 2012, 08:32???

What kind of sorcery is this? Jednak jsem se teď nalogoval, druhak jsem tohle psal AFAIK před několika týdny.

SMRT MODERACI
Free your hate.

Vojtech.Pikal
Kontrolní komise
Profese: politik, informatik
Dal poděkování: 11098 poděkování
Dostal poděkování: 8918 poděkování

Příspěvek od Vojtech.Pikal »

Technická, nepřesunul to sem někdo omylem z jiného vlákna?

EDIT, tak dle moderátorských záznamů, nějakej anonymous provedl oživení témat:

Kód: Vybrat vše

Anonymous	77.75.77.17	27 čer 2012, 08:32
Jestli je to v pořádku nebo ne se ptej asi AO nebo TO

Profil, Vedoucí AO; člen KaS; člen 2012 až 2025
„Nakonec vám budou vládnout ti nejneschopnější z vás. To je trestem za neochotu podílet se na politice.“*
Podporuji myšlenky. Volbu předsednictva vyhrál DFW.

jzvc
Profese: Admin
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 467 poděkování

Příspěvek od jzvc »

trinitrofenol píše:...
Dramaticky se ale změnilo to, že nemusíš být v SSM, aby tě vzali na vysokou, že můžeš říct i to, že se ti tento režim nelíbí. Že nemusíš dětem přikazovat, aby ve škole nemluvily o tom, že chodí do kostela. Koneckonců samotná existence Pirátské strany je důkazem toho, co se změnilo k lepšímu.
A kdyz nekomu "slapnes na kuri voko", tak te seberou - trebas pro "zneuzivani nezletilych", kdyz budou tvoje deti ve skole "zly" na synka tvyho milionarskyho souseda, tak te potka "navsteva ukrajincu" ... pripadne ti tvuj chlebodarce co te vcera vychvalil az do nebe zitra rekne, ze tvoje pracovni misto bylo zruseno ...

BTW: Pro zajimavost, vis predpokladam, ze pred 89' bylo mozne poslance snemovny odvolat? Na podnet z jeho volebniho okrsku? A nebyl to zas takovej problem jak by se mohlo zdat.
Odpovědět

Zpět na „Veřejná Poradna“