NATO

Moderátoři: Komise předsedajících, Kampaňový tým, Finanční tým, Zahraniční, Vedoucí RT

Odpovědět
torrespondent
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: např. právník, grafik, student práva
Dal poděkování: 135 poděkování
Dostal poděkování: 381 poděkování

Re: NATO

Příspěvek od torrespondent »

OMLUVA: GlobalResearch.ca je proputinovský portál, což jsem nevěděl, když jsem zde na něj uvedl link verejna-poradna-f795/nato-t11593-90.htm ... TO#p476489. Prosím moderátora o strikethrough oné pasáže a připojení varování.
Petr.Vileta
Člen KS Plzeňský kraj
Profese: Celkem Spokojený Důchodce
Dal poděkování: 10822 poděkování
Dostal poděkování: 8772 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr.Vileta »

No, nevím jestli zrovna proputinovská propaganda, ale bláboly publikuje kvalitní.

Řadový člen, stínový ministr švihlých nápadů a fórista

Fide, sed cui fidas, vide.
Věř, ale komu věříš měř.

(Perchta z Pernštejna - Bílá paní)

klara_solcova
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: rodičovská dovolená

Příspěvek od klara_solcova »

Co se postoje k členství v NATO týče, je mi jako příležitostné voličce sympatický názor předsedy Bartoše, který se nějak nevyhraňuje. Z toho, co jsem na internetu za dnešek ohledně Iva Vašíčka zaznamenala doufám, že se z ČPS nestane nová Unie Svobody či další klon TOP 09 či té části SZ dříve okolo Bursíka a Jacques. Strana nemusí mít úplně na všechno jednotný zglajchšaltováný názor, důležitá jsou pro mě témata informační společnosti, transparentnosti veřejné správy aj., tohle je přesně, kde je třeba podporovat mechanismus rozhodování (přímou demokracii) ne předepsaný obsah. Osobně na NATO vidím pozitiva (dělba práce při obraně v rámci naše civilizačného prostoru) i negativa (být v jedné partě s Erdoganem a jeho Tureckem, vedení útočných válek ze strany NATO či jeho členských států).
Odpovědět

Zpět na „Veřejná Poradna“