tímto vyhlšuji členskou anketu, zda si členové MSP3 přejí vstup Rudolfa Belece do České pirátské strany a našeho MS.
Protože je vyhlašováno v sobotu, potrvá až do středy, tedy 4 dny
Deep in the human unconscious is a pervasive need for a logical universe that makes sense. But the real universe is always one step beyond logic.
The mystery of life isn't a problem to solve, but a reality to experience. - Frank Herbert, Dune
Achievements:
Předseda RK
Přežil 6 let v PMSP3
Zstupitel MČP3
Nepřípustné reputační riziko
Tak se teda omlouvám za zavádějící název - jedná se o nezávaznou anketu
Deep in the human unconscious is a pervasive need for a logical universe that makes sense. But the real universe is always one step beyond logic.
The mystery of life isn't a problem to solve, but a reality to experience. - Frank Herbert, Dune
Achievements:
Předseda RK
Přežil 6 let v PMSP3
Zstupitel MČP3
Tak já jsem tedy v nezávazné anketě hlasoval proti nezávaznému přijetí Rudolfa. Protože se podle mne vůbec nic nezměnilo. Maká pro piráty víc než kdokoliv jiný- to nemůžu říct. Ale jinak je to furt stejný. Nezaznamenal jsem žádnou změnu v přístupu.
F. Pudil
Achievements:
Předseda RK
Přežil 6 let v PMSP3
Zstupitel MČP3