Pavel.Moravec píše:Zdenek.Frolec píše:Spíš si myslím, že chování PKS natolik znechutilo některé jednat, že rači nechodí na schůze, jelikož vidí že je vše domluvené a jedna skupinka si vždy vše protlačí. Teď vám někdo postavil zeď a proto ječíte jak na lesy

Co víte možná teď uvidí, že má někdo ochotu vám postavit zeď v nesmyslném chování a možná začnou být aktivní.
Už minulé hlasování ukázalo, že to zajímá více lidí. A pokud teď další hlasování bude mít zas více lidí. Tak z toho logicky plyne, že aktivita PKS ničila chuť těch lidí neco měnit a teď když se vam někdo zepřel a vaší vůli, tak vidí šanci zas být užiteční, zas něco měnit. Pokud bude ještě více hlasujících, tak je to zcela logické

Tato situace zde ale není od minulého týdne, tak prosím nesvaluj vinu za všechny problémy světa na to škaredé pučistické PKS.

Já to myslím celkově od té doby co jsu u vás
Když mi Tomáš Vymazal, řekl ať mě moje nasazení a energiie vydrží, jelikož hodně lidem upadla. Tak jsem to napřed měl jako lichotku/klišé. Ale teď to chápu. Za celou dobu v JMK je skupinka, které má určité jádro lidí co odrazují nové lidi něco prosazovat a berou jim energii.
Jak jinak vysvětlíš, že když jsem začal energicky prostestovat proti praktikám některých, tak naráz se začalo zvedat i počet osob u hlasování? Evidentně tu byla zadupána opozice do země a to, že já se snažím udělat z mého pohledu vše dobrého do budoucna mě teď činí asi jako rebela. Ale pokud dáme znovu hlasovat a bude většina zas pro solo kandidátku, tak z toho plyne to, že né že já su rebel, ale vy jste tu rebely co zadupali opozici.
Nemůžete mě upřít nikdy, že 48 hodinové hlasování je víc a lepší jak ta vaše 1 hodinová podpásovka. To nikdy opakuji NIKDY neuhádáte. Čili zde je praavda na mé straně. A lidi to vidí. Proto teď hlasuje více lidí. Více chodí na forum. Jelikož vidí, že už nejsou sami! Jsem tu já KŘIKLOUN co nemá rád podpásovky a neférové jednání.
A JÁ SE NIKDY NEVZDÁM, když vidím, že jste jednali zákeřně. NIKDY!!!!!!
EDIT: Stejná skupinka, která mi nechtěla pomoc s vlajkama, když jsem sehnal vlajky, tak řekli že oni do JMk nechcou. Pak s eudělá něco mezi MO a JMK ve financích, za co absolutně nenesu vinu a naráz JMK skrz okliku financíí, že neudělali MS SLovácku rozpočet seberou skoro všechny vlajky, které původně nechtěli?
To stejné jádro teď protestuje proti většinovému názoru jít solo.
Jste destruktivní jádro JMK. Celá strana tvrdí, že co se děje v JMK je šílené. A já vám říkám. Že s váma budu bjovat proti tomu co VY tu nastolujete, nebo nastavili.
Ve vlajkách jste drželi eso v rukávu FINANCE.
Tu nemáte žádné eso. Zde nemůžete nic překroutit. Jelikož co já chci je SPRAVEDLIVÉ 48 HODINOVÉ HLASOVÁNÍ....
A to je asi důvod proč se objevují spící duše, jak Ivo řekl. Vidí, že už na to nejsou sami a někdo se snaží napravit křivdy co dělají někteří jedinci v PKS....
Zakládající a první Předseda MS SLovácka.
Měl jsem snahu změnit politiku, bohužel lidi v ní mě zlomili.
Bacha na IVO Vašíčka. Slíbil u sebe doma, že odejde ze strany jakmile se to stane politikaření. Že to dělá JEN pro radost. A když sám přiznal že už je to politikaření, tak si naráz nevzpomíná, že něco takového vůbec říkal. A to i přes svědky Petra, Ríši, Karla, Toma a jeho Ženy. (Byl to ten den kdy jsme plánovali rozlohu oblasti MS Slovácko.)
Že jsem měl štěstí poznám, až potkám smůlu. - Já