Rezignace předsedy Místního sdružení Žatec
Moderátor: PMS Zatec - Louny
Pravidla fóra
- Toto je veřejné fórum. Stanoviska nevyjadřují názor Pirátů, pokud nebyla schválena příslušnými orgány.
- V anketách mohou hlasovat i návštěvníci bez přihlášení. Ankety proto nelze v žádném případě považovat za závazná hlasování.
- Toto fórum je viditelné pro návštěvníky bez přihlášení. Přihlášeným uživatelům se zobrazuje pouze tehdy, pokud jsou jeho členy nebo registrovanými příznivci, nebo se přidali do skupiny Zobrazit - Regiony (
Nastavit zobrazovaná fóra).
- Moderátorem tohoto fóra je místní předsednictvo.
- Vit.Konecny
- Příznivec Pirátů – Ústecký kraj
- Profese: rastaman & barman
- Dal poděkování: 2980 poděkování
- Dostal poděkování: 2575 poděkování
Rezignace předsedy Místního sdružení Žatec
Ahoj Pirátky, Piráti a všechny i všichni kolemjdoucí,
v hlavě mi to přelétá celý týden tam a zpět, chtěl jsem tomu dát čas, ale již teď je mi prostě jasné, že nebudu zvládat pracovat na 100% tak, jak jsem chtěl. Doba se mění, lidé dělají šílená rozhodnutí a jedno takové rychlé šílené rozhodnutí jsem udělal před týdnem. Začal jsem dělat v Rendově hospodě (baru, klubu, ...) a během příštích několika týdnů se chystám spolu s dalšími dvěma společníky podnik převzít do pronájmu. Je to pro mne cesta za alespoň malou svobodou, rozhodně ale větší a to několikanásobně než v lese, kde mi tedy spíše než svoboda stejně vadilo nejvíce ubíjení mého duševního stavu (a intelektu).
Rezignuji tímto tedy na post předsedy Místního sdružení Žatec a jakoukoliv funkci v jeho předsednictvu, protože zhruba 8 měsíců před komunálními volbami nechci brzdit akceschopnost celého sdružení. Rozhodně tímto neříkám, že se nebudu účastnit veřejně prospěšných akcí a dalších aktivit našeho "rozjetého sdružení", kterého jsem zakládající člen. Je to pro mě srdcovka a rád vždy se vším pomůžu, jen toho času nebude již tolik a moje účast na všech akcích nebude nutná, což bych na postu předsedy předpokládal; budu se snažit být oporou, i když půl týdne strávím v Kadani a půl v Žatci.
Já vím, měli jsme "velké plány", ale bohužel v současné situaci jsem dostal nabídku, která se neodmítá a ani jsem se nemusel probudit s koňskou hlavou v posteli, abych ji přijal a tím pádem upřednostnil svoje osobní zájmy před zájmy celku. Není mi fajn, když musím psát tyto řádky, ale jako mladí (ať duchem nebo i tělem) lidé byste moje pohnutky mohli chápat...
Děkuji za "slyšení" a se slzou v oku předkládám svou rezignaci zbytku předsednictva MS Žatec.
v hlavě mi to přelétá celý týden tam a zpět, chtěl jsem tomu dát čas, ale již teď je mi prostě jasné, že nebudu zvládat pracovat na 100% tak, jak jsem chtěl. Doba se mění, lidé dělají šílená rozhodnutí a jedno takové rychlé šílené rozhodnutí jsem udělal před týdnem. Začal jsem dělat v Rendově hospodě (baru, klubu, ...) a během příštích několika týdnů se chystám spolu s dalšími dvěma společníky podnik převzít do pronájmu. Je to pro mne cesta za alespoň malou svobodou, rozhodně ale větší a to několikanásobně než v lese, kde mi tedy spíše než svoboda stejně vadilo nejvíce ubíjení mého duševního stavu (a intelektu).
Rezignuji tímto tedy na post předsedy Místního sdružení Žatec a jakoukoliv funkci v jeho předsednictvu, protože zhruba 8 měsíců před komunálními volbami nechci brzdit akceschopnost celého sdružení. Rozhodně tímto neříkám, že se nebudu účastnit veřejně prospěšných akcí a dalších aktivit našeho "rozjetého sdružení", kterého jsem zakládající člen. Je to pro mě srdcovka a rád vždy se vším pomůžu, jen toho času nebude již tolik a moje účast na všech akcích nebude nutná, což bych na postu předsedy předpokládal; budu se snažit být oporou, i když půl týdne strávím v Kadani a půl v Žatci.
Já vím, měli jsme "velké plány", ale bohužel v současné situaci jsem dostal nabídku, která se neodmítá a ani jsem se nemusel probudit s koňskou hlavou v posteli, abych ji přijal a tím pádem upřednostnil svoje osobní zájmy před zájmy celku. Není mi fajn, když musím psát tyto řádky, ale jako mladí (ať duchem nebo i tělem) lidé byste moje pohnutky mohli chápat...
Děkuji za "slyšení" a se slzou v oku předkládám svou rezignaci zbytku předsednictva MS Žatec.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Vit.Konecny za příspěvek:
- Dalibor.Zahora
facebook / tel.: 773 774 8nula5
- Michal.Havranek
- Profese: xxx
- Dal poděkování: 1156 poděkování
- Dostal poděkování: 2191 poděkování
Re: Rezignace předsedy Místního sdružení Žatec
Chápu, že jsi nám potřeboval zdělit co budeš dělat, ale nechápu proč kvůli tomu rezignuješ ve funkci koordinační.
Teď zbrzdíš MS ještě víc. Budou hledat někoho dalšího, dohadovat se a volit. Ani jsi nevyzkoušel jestli budeš moci fungovat i při náročnějším zaměstnaní a už utíkáš.
No jak myslíš.
Teď zbrzdíš MS ještě víc. Budou hledat někoho dalšího, dohadovat se a volit. Ani jsi nevyzkoušel jestli budeš moci fungovat i při náročnějším zaměstnaní a už utíkáš.
No jak myslíš.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Michal.Havranek za příspěvky (celkem 4):
- Frantisek.Navrkal, Zdenek.Stepanek, Petr.Tkadlec, Michal.Schmidt
- Zdenek.Stepanek
- Místní předsednictvo
- Profese: IT Expert
- Dal poděkování: 1472 poděkování
- Dostal poděkování: 2902 poděkování
Upřímně, já si taky nemyslím, že by práce v hospodě byla nějak tragická. Budeš pinglovat nebo vařit pro 100 lidí že by jsi neměl chvilku na telefon? Pokud budeš provozní, tak je to naopak mnohem časově flexibilnější než makat v lese.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Zdenek.Stepanek za příspěvek:
- Michal.Schmidt
Nerušit, porušuju kopírovací monopol EMI Music...
Zdeněk Štěpánek, 776 189 619
„Stát vypíše nové daně, - Čech se bude dříti na ně,
Neb mu brání mozku lenost - vidět svoji zotročenost..“ F. Gellner
Zdeněk Štěpánek, 776 189 619
„Stát vypíše nové daně, - Čech se bude dříti na ně,
Neb mu brání mozku lenost - vidět svoji zotročenost..“ F. Gellner
- Michaela.Schwarzova
- Krajské předsednictvo
- Dal poděkování: 611 poděkování
- Dostal poděkování: 372 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Musím se Víti zastat, protože asi uvažuje podobně jako já a zjistil jaký potenciál ta hospoda má. Celý den nedělám nic jiného, než vymýšlím, co tam jak uděláme. A jak Víťu znám, tak nechce dělat nic polovičatě, ale na 100%.
- Petr.Vileta
- Člen KS Plzeňský kraj
- Profese: živnostník, programátor
- Dal poděkování: 21291 poděkování
- Dostal poděkování: 18459 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Tak zajistit se živobytí je základ, když tedy ještě Martin Shánil neprosadil ten ZP, no a když se Víťovi letos nepovedlo stát se poslancem, tak holt bude hospodskej.
Ale věřím, že až se v hospodě zaběhne, zase si na Piráty udělá mnohem víc času 

- Tito uživatelé poděkovali autorovi Petr.Vileta za příspěvek:
- Michal.Havranek
Kumulovaný zastupitel a člen finančních výborů zastupitelstev Města Plzně a Městského obvodu Plzeň 2.
tel: 608 445 655 (odpoledne a večer)
stínový ministr švihlých nápadů
----------------------------------------
Mějme vždy na paměti: Běžný občan je až ten poslední, komu bychom chtěli něco zakazovat.
tel: 608 445 655 (odpoledne a večer)
stínový ministr švihlých nápadů
----------------------------------------
Mějme vždy na paměti: Běžný občan je až ten poslední, komu bychom chtěli něco zakazovat.
- Vit.Konecny
100 lidí se tam protočí ve všední den tak od osmi do desíti večer... to opravdu nebude sranda a časem (během několika týdnů) to přebíráme - už teď to mám tak, že půlku času trávím v Kadani a půlku v Žatci, což není úplně ideální pro fungování v předsednictvu Žatce a až se do toho ponořím a budu muset dělat víc věcí než jen nalejvat, tak předpokládám, že toho času v Kadani přibude. Mimochodem dneska jsem přišel do práce o 24 a půl hodiny dřív, jak jsem z toho na prášky
Nikoho zdržovat nebudu - jednoduše to teď složím, oni se rozmyslí, jestli chce na předsedu někdo z nich, pokud ano, složí to celé předsednictvo. Pak vyhlásím jednání, pak hlasování, pak se to zvolí a jedeme dál - maximálně dva týdny. Ba naopak si myslím, že pokud bych zůstal na postu a věčně se omlouval ze schůzí, tak tomu taky moc nepomohu (nebyla by to dobrá vizitka pro vyjednávání s jinými subjekty či přímo možnými kandidáty za nás a pro nově příchozí členy asi taky nic moc pocit neznat předsedu) - jakože hned nadcházející pátek nemohu, mám šichtu. Bavil jsem se o tom i v pátek s Radkem, taky mi říkal, ať si to nechám projít hlavou a počkám, jak bude tento model fungovat, ale čím déle to budu protahovat, tím horší načasování to může mít.
EDIT: Předseda čehokoliv by na to měl mít čas - proto jsme si, při vší úctě, nezvolili za předsedu strany Adama Šoukala, když nemohl přijet na zasedání Celostátního fóra s omluvou, že má doma dvojčata.

Nikoho zdržovat nebudu - jednoduše to teď složím, oni se rozmyslí, jestli chce na předsedu někdo z nich, pokud ano, složí to celé předsednictvo. Pak vyhlásím jednání, pak hlasování, pak se to zvolí a jedeme dál - maximálně dva týdny. Ba naopak si myslím, že pokud bych zůstal na postu a věčně se omlouval ze schůzí, tak tomu taky moc nepomohu (nebyla by to dobrá vizitka pro vyjednávání s jinými subjekty či přímo možnými kandidáty za nás a pro nově příchozí členy asi taky nic moc pocit neznat předsedu) - jakože hned nadcházející pátek nemohu, mám šichtu. Bavil jsem se o tom i v pátek s Radkem, taky mi říkal, ať si to nechám projít hlavou a počkám, jak bude tento model fungovat, ale čím déle to budu protahovat, tím horší načasování to může mít.
EDIT: Předseda čehokoliv by na to měl mít čas - proto jsme si, při vší úctě, nezvolili za předsedu strany Adama Šoukala, když nemohl přijet na zasedání Celostátního fóra s omluvou, že má doma dvojčata.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Vit.Konecny za příspěvky (celkem 2):
- Petr.Vileta, Michal.Schmidt
- Radek.Holodnak
- Člen KS Ústecký kraj
- Profese: student
- Dal poděkování: 1367 poděkování
- Dostal poděkování: 1883 poděkování
Beru na vědomí.
Na schůzi se musíme dohodnout, jak to bude dál. Jak říkal Víťa, vyřešíme to rychle, je to formalita, jak bude rozhozený předsednictvo.
Na schůzi se musíme dohodnout, jak to bude dál. Jak říkal Víťa, vyřešíme to rychle, je to formalita, jak bude rozhozený předsednictvo.
-
- Profese: Studentka
- Dal poděkování: 22 poděkování
- Dostal poděkování: 28 poděkování
Ty jo, to jsou novinky a změny, tak hodně štěstí, Víťo, chápu, že to pro tebe asi nebylo lehké rozhodování, vzhledem k tomu kolik energie pro Piráty si už vynaložil/vykládáš. Už se jsou nějaké rysy toho jak bude vypadat nové předsednictvo MS?
- Michaela.Schwarzova
- Krajské předsednictvo
- Dal poděkování: 611 poděkování
- Dostal poděkování: 372 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
2.místopředseda co? Se nevyjádří? Nebo schválně zdržuje rezignaci?
- Vit.Konecny
Ba naopak - 2. místopředseda to udělal dobře - mistni-predsednictvo-zatec-f618/rezigna ... 21131.html