Tady ale nikdo netvrdí, že něco nemá žádný vliv .... takže je otázka o čem vlastně tvrdíte, že není pravda.Zbynek.Janoska píše: ↑24 úno 2021, 20:27
Asi jsme to špatně napsal, omlouvám se - jde o to, že reálně se olovo i dnes dostává do lidského organismu a to v mnohem větších koncentracích než je přirozené (jako spousta jiných látek), takže není pravda, že například olověné trubky, konzumace masa apod. nemají žádný vliv. Nakolik je to skutečně zdravotně závadné je druhá věc, jen zkrátka není pravda, že to je celé výmysl a že žádný problém ve skutečnosti neexistuje. A také nikdo nenavrhuje regulaci konzumace zvěřiny, ať je to nebezpečné sebevíc. Tady se řeší jen ten environmentální problém, který je dostatečně dobře zdokumentovaný.
A jsem skutečně rád za vaše přiznání, že nemáte absolutně žádná data o zdravotní závadnosti, a že fakticky řešíte nějaký environmentální problém ( který by mne opravdu zajímalo jak je zdokumentovaný, respektive co si mám pod "zdokumentovaný" reálně představit ), nikoli prokázanou škodlivost olova. Konzumace zvěřiny, je naopak dietology a odborníky na výživu doporučována.... což vy ovšem ve vašem environmentálním aktivismu nevíte.
Mimochodem vy fakt jste schopen kvantifikovat přirozenou míru koncentrace?