Denisa.Kucerova píše: ↑27 lis 2019, 21:06
Navrhuje a podporuje I ostatni cleny, snazi se pomahat a kritiku se snazi prijimat. A ta je opravdu neprijemna. Casto spolu diskutukeme. Nebudeme prece nekoho hejtovat za to, ze je uspesny.
Mohu se zeptat o které konkrétní "opravdu nepříjemné kritice" mluvíš? Já v podstatě o ničem zásadním nevím. Stejně tak jsem nezaznamenal žádné "hejty za to, že je někdo úspěšný". Já mám aktuálně snad jedinou výtku, že se jako zastupitelský klub s dalšími lidmi téměř nescházíme. V tom jsme tak nějak ale namočení všichni, včetně mě.
A jednani predsednictva si myslim, ze bude stihat. Nedovedu si predstavit, ze by prijala nominaci, kdyby si myslela, ze to nezvladne. Dala bych ji sanci. Jestli se nepletu, tak jsou tu navrzeni poslanci a europoslankyne. Vse je o timemanagmentu.
Tady jsem taky uvedl, že jsem s odpovědí spokojen.
Ohledne hlasovani v celostatnim foru, to prece nemusi byt prukazne, ze nehlasovala. Neznamena to, ze tuto usneseni nezna. A treba I jednim z ukolu by si mohla dat, ze zvysi povedomi o techto jednanich I mezi nami radovymi cleny.
ˇ
Části nerozumím, pokusím se odpovědět. Že nehlasovala je naprosto průkazné, protože je o tom záznam v
Heliosu. V odkazu si sjedeš dolů a je tam sekce
voliči a hlasovací lístky. Tam je seznam hlasujících. Já si za dobu členství všechny projel a spočítal je. Otázka 5 minut, protože je vždy na první stránce.
Každý člen má právo nehlasovat, ale na kandidáta do RP si myslím by měli být alespoň nějaké základní požadavky a toto mi jako základní požadavek příjde.
Co se zvyšování povědomí týče, každý člen v rámci zahájení jednání dostane mail, zprávu na fóru, je to v Newsletteru plus já to často dám i do FB skupiny s výzvou, ať se zapojí do jednání.
Každý to vidí jinak, má jiné motivace, jiné důvody hlasovat pro nebo proti. Členská základna je tu od toho rozhodnout co je pro ní důležité a co ne.