RV 19/2020 schválení záměrů a schválení rozpočtu Volebního výboru
Moderátoři: Republikovy vybor, Jednatele
Pravidla fóra
Do fóra mohou psát členové skupin Republikový výbor, Vedoucí orgánů, Garanti a Účastníci. Do skupiny Účastníci se přidává na základě oprávněné žádosti v podatelně RV nebo jednateli, eventuálně předsedajícímu. Jednáním předsedají Jednatelé eventuálně Předsedající.
Do fóra hlasování píšou jen členové republikového výboru a předsedající.
Do fóra mohou psát členové skupin Republikový výbor, Vedoucí orgánů, Garanti a Účastníci. Do skupiny Účastníci se přidává na základě oprávněné žádosti v podatelně RV nebo jednateli, eventuálně předsedajícímu. Jednáním předsedají Jednatelé eventuálně Předsedající.
Do fóra hlasování píšou jen členové republikového výboru a předsedající.
- Lukas.Cernohorsky
- Poslanec Parlamentu ČR
- Profese: Projektový manažer
- Dal poděkování: 84 poděkování
- Dostal poděkování: 1838 poděkování
RV 19/2020 schválení záměrů a schválení rozpočtu Volebního výboru
Na základě podání zahajuji jednání ve věci schválení záměrů a schválení rozpočtu Volebního výboru. V rámci rozpočtu centrály na rok 2020 jsme schválili položky "Centrální podpora senátních kampaní" ve výši 1 300 000 Kč a "Centrální podpora krajské kampaně" ve výši 2 200 000 Kč.
Republikový výbor:
Tyto záměry budou doplněny interními převody z již schválených záměrů mediálního odboru. Interní převody budou konkrétně tyto - Pirátské listy 300 000,-, Merch 100 000,-, Školení 50 000,-, Celostátní online kampaň 500 000,-.
Na žádost předkladatele zde vkládám úvodní slovo:
Diskuze s možností podávat alternativní návrhy potrvá nejméně do 28. března 2020 a rozhodující hlasování bude zahájeno 29. března 2020. Lhůty lze prodloužit návrhem postupu.
Republikový výbor:
Tyto záměry budou doplněny interními převody z již schválených záměrů mediálního odboru. Interní převody budou konkrétně tyto - Pirátské listy 300 000,-, Merch 100 000,-, Školení 50 000,-, Celostátní online kampaň 500 000,-.
Na žádost předkladatele zde vkládám úvodní slovo:
Diskuze s možností podávat alternativní návrhy potrvá nejméně do 28. března 2020 a rozhodující hlasování bude zahájeno 29. března 2020. Lhůty lze prodloužit návrhem postupu.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Lukas.Cernohorsky za příspěvek:
- Michal.Gill
tel. : 601573955
- Andrej.Ramaseuski
- Republikový výbor
- Profese: programátor
- Dal poděkování: 2067 poděkování
- Dostal poděkování: 3496 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: RV 19/2020 schválení záměrů a schválení rozpočtu Volebního výboru
Vzhledem k aktualni epidemiologicke situaci, ktera nedava moc sanci kontaktni kampani, navrhuji kompletni vyjmuti bodu 1) d) a prerozdeleni prostredku. Take v ovodni vete navrhuji narhadit "sohlasi" za "schvaluje"
Sbiram podporu alternativniho navrhu usneseni:

kdo mi tady upravuje prispevky?
Návrh usnesení (hlasovací možnost B) píše: Republikový výbor:

- Tito uživatelé poděkovali autorovi Andrej.Ramaseuski za příspěvek:
- Vaclav.Zidek
0x8DE5F4739D2A2F0B | Cēterum cēnseō Facebook esse dēlendam
-
- Finanční tým
- Profese: ekonom
- Dostal poděkování: 89 poděkování
Začátek kontaktní kampaně je plánován nejdřív na polovinu srpna tak, aby trvala dva měsíce do voleb. Pochopitelně dneska nikdo nevíme, jak se bude situace vyvíjet a musíme být připravení se jí přizpůsobit. Pracujeme na tom, abychom měli v záloze alternativní formy kampaně, pokud by kontaktní byla nesmyslná nebo dokonce kontraproduktivní. Nicméně pokud chceme vůbec mít možnost kontaktní kampaně k dispozici, musíme na ní stejně už teď pracovat. Proto bychom teď uvítali schválení i tohoto záměru s tím, že podle situace případně časem předložíme záměry nové nebo upravené. Díky, Aleš KrupaAndrej.Ramaseuski píše: ↑21 bře 2020, 20:42Vzhledem k aktualni epidemiologicke situaci, ktera nedava moc sanci kontaktni kampani, navrhuji kompletni vyjmuti bodu 1) d) a prerozdeleni prostredku. Take v ovodni vete navrhuji narhadit "sohlasi" za "schvaluje"
Návrh usnesení (hlasovací možnost B) píše: Republikový výbor:
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Ales.Krupa za příspěvky (celkem 4):
- Vojtech.Pikal, Janka.Michailidu, Jan.Bednarik, Tomas.Trcka
- Lukas.Cernohorsky
- Poslanec Parlamentu ČR
Omlouvám se za prodlení.
Nyní běží doba na rozmyšlenou. Hlasování začne zítra, tedy 30. 3. 2020 v 22 hodin a potrvá 48 hodin. Není žádný návrh, který by měl požadovanou podporu.
Nyní běží doba na rozmyšlenou. Hlasování začne zítra, tedy 30. 3. 2020 v 22 hodin a potrvá 48 hodin. Není žádný návrh, který by měl požadovanou podporu.
- Lukas.Cernohorsky
- Poslanec Parlamentu ČR
Bylo zahájeno hlasování zde.
- Michal.Gill
- Dan.Lestina
- Republikový výbor
- Profese: aspirující přírodovědec
- Dal poděkování: 2970 poděkování
- Dostal poděkování: 3002 poděkování
Omlouvám se, že se ozývám až tak zpožděně, řešil jsem jiné věci a teprve teď jsem si toho všimnul, že je u dopisů částka 700k. Zeptal jsem se na to na našem volebním štábu:
Zatím hlasuji pro projednání na zasedání. (@Lukas.Cernohorsky ,
)
já píše:xxx , máš přehled, jak ty dopisy plánuje centrální volební výbor? je to něco takového, o čem ty říkáš, že je to na ...? teď jim na to v RV schvalujeme 700 000...
dopisy senátních kandidátů každému voliči
xxx píše:No, myslim ze je to uplne to samy. Pokud vychazim z moji zkusenosti, tam to proste nezafungovalo. A jeste mi lidi nadavali, kde jsem vzal jejich adresy, ze si dovoluju je spamovat ve schrance.
Mam z toho v podstate 2 vystupy:
1) pokud jde o letak ve schrance, vetsina lidi na to ani nekoukne, pokud je to zahrabany mezi dalsima letakama, proste to vetsinou vezme a hodi do kose = minimalni zasah
2) pokud se to tvari jako dopis, s adresou, jmenem adresata - alespon to otevrou, ale vysledek je ten samy. hodi to do kose s tim, ze jde taky o reklamu. a jeste jsou nastvany, ze se tomu venovali a ten dopis otevreli.
Ale vychazim z toho, ze slo o komercni nabidku. Proste to lidi ve schrankach nechcou.
Cilem toho dopisu bylo predstavit reseni pro aktualne spoustenou 1. vlnu EET - online pokladnu. Byl tam adresa a slevovy kupon. Podle mereni z tech cca 38.000 obeslanych si tu adresu spustilo asi 200 lidi a celkem 0 (!!!) si to objednalo. Proste propadak roku 2017.
Na zaklade tehle zkusenosti si myslim, ze jsou to opravdu vyhozene penize. A 700.000 kc hm... za mne totalni ulet a nesmysl.
yyy píše:To bylo 38 000 obeslaných po celé ČR, co mají předmět podnikání, naznačující, že jsou v první vlně EET?
xxx píše:Ano, cilena inzerce na podnikatele s urcitym druhem podnikani, kteri spadli do 1. vlny EET.
Tak nevím. @Lukas.Wagenknecht mluvil o dobré zkušenosti ze své kampaně, ale měl jsi to taky nějak změřené...?zzz píše:O dopisu jsem mluvil na prvním štábu. Z mé zkušenosti dobrá věc, kterou lidi rozbalí a přečtou. Neadresně, jen obálka. A necílil bych na paneláky, tam to může končit někde v krabici, my je chceme v kampani na vesnice...
Zatím hlasuji pro projednání na zasedání. (@Lukas.Cernohorsky ,

- Tito uživatelé poděkovali autorovi Dan.Lestina za příspěvek:
- Janka.Michailidu
- Lukas.Cernohorsky
- Poslanec Parlamentu ČR
Ano odročit na zasedání. A to jsem si to po sobě několikrát četlDan.Lestina píše: ↑31 bře 2020, 13:17@Lukas.Cernohorsky , myslíš tím odročním na jednání, které je v hlasovacích možnostech, odročení na zasedání...? Nebo je toto referendum...?)

Zvítězila varianta A.
- Dan.Lestina