Zde je vlákno k představování nováčků.
Nováčci v Mladém Pirátstvu představovací vlákno
Moderátoři: Předsedající, Rada Mladého Pirátstva
- Georgia.Hejdukova
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Profese: výzkumná asistentka, studentka práv
- Dal poděkování: 507 poděkování
- Dostal poděkování: 1938 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Nováčci v Mladém Pirátstvu představovací vlákno
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Georgia.Hejdukova za příspěvek:
- Nikol.Krouzek
Bývalá členka strany.
- Filip.Jirousek
- Krajské předsednictvo
- Profese: Učitel
- Dal poděkování: 376 poděkování
- Dostal poděkování: 169 poděkování
Re: Nováčci v Mladých Pirátech - představovací vlákno
zdravím Vás na fóru a rád bych se ve stručnosti představil, protože bych měl zájem se k Mladým Pirátům přidat. Seskupení je mi sympatické.
Jmenuji se Filip Jiroušek, je mi 26 let a pracuji jako učitel na gymnáziu. Vystudoval jsem dějepis a společenské vědy na Pedagogické fakultě UK, kde jsem taky obhájil svou rigorózní práci na téma Národní sjednocení: vývoj politické strany 1934 -1938. Dokončuji ještě studium druhého oboru Orální historie - soudobé dějiny.
I když aktuálně pracuju a bydlím v Praze, pirátsky se angažuju v Královéhradeckém kraji (Náchodsko), odkud pocházím a kam se budu taky v blízké době vracet. Jako registrovaný příznivec se snažím s pirátským náměstkem hejtama pro školství a dalšími připravovat revizi maturitních zkoušek a další věci, týkající se nutné školské reformy.
Mám chuť se zapojit, angažovat se a pomáhat, jak jen to půjde. Těším se na setkání a spolupráci.
Hezký den všem.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Filip.Jirousek za příspěvky (celkem 7):
- Tomas.Guth.Jarkovsky, Josef.Bouse, Jan.Zavadil, Katerina.Stojanova, Tadeas.Stepka, Filip.Kristek, Jan.Jelinek
Filip Jiroušek
„Domnívám se, že politik může říkat pravdu a žít v souladu se svým svědomím. Já se o to alespoň snažím.“
— Václav Havel
- Josef.Bouse
- Místní předsednictvo
- Profese: SW Dev, IT Konzultant
- Dal poděkování: 967 poděkování
- Dostal poděkování: 1867 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
filip.jirousek píše: ↑18 led 2021, 18:12 Ahoj všichni,
zdravím Vás na fóru a rád bych se ve stručnosti představil, protože bych měl zájem se k Mladým Pirátům přidat. Seskupení je mi sympatické.
Jmenuji se Filip Jiroušek, je mi 26 let a pracuji jako učitel na gymnáziu. Vystudoval jsem dějepis a společenské vědy na Pedagogické fakultě UK, kde jsem taky obhájil svou rigorózní práci na téma Národní sjednocení: vývoj politické strany 1934 -1938. Dokončuji ještě studium druhého oboru Orální historie - soudobé dějiny.
I když aktuálně pracuju a bydlím v Praze, pirátsky se angažuju v Královéhradeckém kraji (Náchodsko), odkud pocházím a kam se budu taky v blízké době vracet. Jako registrovaný příznivec se snažím s pirátským náměstkem hejtama pro školství a dalšími připravovat revizi maturitních zkoušek a další věci, týkající se nutné školské reformy.
Mám chuť se zapojit, angažovat se a pomáhat, jak jen to půjde. Těším se na setkání a spolupráci.
Hezký den všem.
Ahoj, díky, že máš zájem a píšeš sem.
Prosím jen o zodpovězení pár otázek:
1) Chtěl by jsi se u MP nějak zapojit ? Jak ?
2) Měl by jsi zájem pomoct na nějakém Piráteconu nebo učastnit se diskuze ohledně školství ?
3) Hraješ nějaké hry ? (PC, deskovky, cokoliv) , Jakou hudbu posloucháš ?
Díky

- Tito uživatelé poděkovali autorovi Josef.Bouse za příspěvky (celkem 2):
- Jan.Zavadil, Vojtech.Pikal
- Filip.Jirousek
- Krajské předsednictvo
- Profese: Učitel
- Dal poděkování: 376 poděkování
- Dostal poděkování: 169 poděkování
Ahoj,Josef.Bouse píše: ↑20 led 2021, 09:30filip.jirousek píše: ↑18 led 2021, 18:12 Ahoj všichni,
Hezký den všem.
2) Měl by jsi zájem pomoct na nějakém Piráteconu nebo učastnit se diskuze ohledně školství ?
Díky![]()
![]()
otázky rád zodpovím:
Ad 1) Určitě se chci aktivně zapojit do celé řadyy věcí, pokud by byl zájem, mohu pomoci například se sociální i sítěmi, s organizací nějaké akce, ale obecně s čímkoliv, co bude potřeba.
Ad 2) Primárně se chci zaměřovat na diskuze ohledně školství, případně na tvorbě nějakých rešerších studií, návrhů atd., pomoc na Piráteconu vůbec nevylučuju, záleželo by na obsahu práce a na časových možnostech
Ad 3) Nejpříjemnější otázka...

- Tito uživatelé poděkovali autorovi Filip.Jirousek za příspěvky (celkem 2):
- Josef.Bouse, Tadeas.Stepka
Filip Jiroušek
„Domnívám se, že politik může říkat pravdu a žít v souladu se svým svědomím. Já se o to alespoň snažím.“
— Václav Havel
- Josef.Bouse
- Místní předsednictvo
- Kontaktovat uživatele:
Díky za odpovědi, určitě se ti nějak ozveme, minimálně sleduj schůze Mladých Pirátů, na další schůzi nejbližší bychom tě nejspíš grilovali.filip.jirousek píše: ↑21 led 2021, 12:15Ahoj,Josef.Bouse píše: ↑20 led 2021, 09:30filip.jirousek píše: ↑18 led 2021, 18:12 Ahoj všichni,
Hezký den všem.
Díky![]()
![]()
otázky rád zodpovím:
Ad 1) Určitě se chci aktivně zapojit do celé řadyy věcí, pokud by byl zájem, mohu pomoci například se sociální i sítěmi, s organizací nějaké akce, ale obecně s čímkoliv, co bude potřeba.
Ad 2) Primárně se chci zaměřovat na diskuze ohledně školství, případně na tvorbě nějakých rešerších studií, návrhů atd., pomoc na Piráteconu vůbec nevylučuju, záleželo by na obsahu práce a na časových možnostech
Ad 3) Nejpříjemnější otázka...Pro oddych hraju na počítači strategické (Civilisation VI, Heards of Irons) nebo sportovní hry (FIFA, NHL, Football Manager), bohužel na to ale v poslední době nemám až tolik času. A hudba? Prakticky každá dobrá, ale považuju se hlavně za rockera (mám rád hudbu šedesátých a sedmdesátých let). Rád si ale pouštím taky jazz nebo blues.

- Jakub.Stoces
- Krajské předsednictvo
- Profese: Student a aktivista
- Dal poděkování: 210 poděkování
- Dostal poděkování: 121 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
rád bych se k Mladým Pirátům přidal, a proto bych se chtěl i trochu představit.
Jmenuji se Jakub Stočes, je mi 15 let a žiju ve Světlé nad Sázavou na Havlíčkobrodsku. Studuji na všeobecném gymnáziu v nedaleké Ledči nad Sázavou.
Českou pirátskou stranu podporuji pro její transparentnost, modernost a liberální názory. K Mladým Pirátům se pak chci připojit, protože se mi líbí, že existuje komunita mladých lidí, kteří chtějí šířit pirátské myšlenky a názory a protože bych chtěl tuto komunitu co nejaktivněji podpořit a být její součástí.
Před krajskými volbami jsem jako dobrovolník rozdával Pirátské listy a poskytl prostor pro vyvěšení banneru. Také chci popularizovat projekt Senioři na palubě a dostat ho více do povědomí seniorů.
Velice se těším na případnou budoucí spolupráci.
Přeji všem hezký den, Jakub.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Jakub.Stoces za příspěvky (celkem 5):
- Vojtech.Pikal, Tadeas.Stepka, Jan.Zavadil, V__, Jan.Jelinek
Jakub Stočes
první místopředseda KS Vysočina, člen MS Havlíčkův Brod a Mladého Pirátstva
aktivista ze Světlé nad Sázavou
https://lide.pirati.cz/osoba/2326/
- Filip.Kristek
- Profese: Koordinátor, Student IT, Socmédia tvůrce
- Dal poděkování: 173 poděkování
- Dostal poděkování: 146 poděkování
po jisté době uvažování jsem se rozhodl přiložit ruku k dílu a přidat se mimo dosavadní pozici příznivce do akce k Mladým pirátům.
Jmenuji se Filip Křistek a je mi 19 let. Vystudoval jsem Obchodní akademii ve Valašském Meziříčí, kde jsem dosáhl maturitního vzdělání v oboru Obchodní akademie. Nyní jsem studentem Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, kde pokračuji na fakultě ekonomiky a managementu na oboru účetnictví a daně.
Mé trvalé bydliště je v Olomouckém kraji, konkrétně menší vesnice poblíž Hranic na Moravě. Politikou a veřejným děním v České republice, ale taktéž v zahraničí se zabývám přibližně od 15 let. Na Piráty jsem narazil již po volbách v roce 2013. Ve volném čase hraju na hudební nástroje, v době mimo COVID koncertuji, taktéž sleduji ekonomické a politické dění ve světě, popřípadě studuji jejich širší kontext.
Velmi rád se budu podílet na práci Mladých pirátů, také s radostí pomohu se vším v rámci mé kompetence a velmi rád se také novým věcem přiučím.

Přeji pěkný den.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Filip.Kristek za příspěvky (celkem 2):
- Vojtech.Pikal, Jan.Zavadil
Today a young man on acid realized that all matter is merely energy condensed to a slow vibration.
That we are all one consciousness experiencing itself subjectively.
There is no such thing as death, life is only a dream, and we are the imagination of ourselves.
- Josef.Bouse
- Místní předsednictvo
- Kontaktovat uživatele:
Jsem rád, že jste se sem dostali a máte zájem se zapojit. Rád bych vás pozval an schuzi mladých Pirátů dne 12.2.2021 v 18:00 nejspíš na https://jitsi.pirati.cz/mp , to vlastně platí i pro @filip.jirousek
Kde se určitě dozvíte víc věcí a naživo můžeme zodpovědět vaše dotazy a navést vás dále na zapojení.
Dále prosím o zodpovězení následujících otázek:
2) Měl by jsi zájem pomoct na nějakém Piráteconu, podcastu, streamu ? jak ?
4) Víš že jsme i na instagramu ? Twitchi a máme web ?
5) Jak jsi se o nás dozvěděl ?
Děkuji moc a brzy na viděnou.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Josef.Bouse za příspěvky (celkem 2):
- Filip.Jirousek, Jan.Zavadil
- Filip.Kristek
- Profese: Koordinátor, Student IT, Socmédia tvůrce
- Dal poděkování: 173 poděkování
- Dostal poděkování: 146 poděkování

1) Chtěl bych se zapojit kdekoliv budou mé znalosti a schopnosti stačit a být aktivním členem, ať už jakoukoliv interní či externí aktivitou spjatou s MP.
2) Rozhodně se budu rád podílet na podcastech i streamech, jelikož jsem velmi ukecaný člověk

3) Hry jsem dříve hrával dost frekventovaně

4) O sociálních sítích MP vím moc dobře a Twitch jsem sledoval v rámci CF MP 2021, bohužel jsem viděl, že jste měli občasné technické problémy pravděpodobně s internetovou náročností takto velkého streamu, ale to se dá časem rozhodně vyřešit

5) V rámci mého "příznivectví" jsem samozřejmě velmi dobře obeznámen s MP, ale původně jsem na Vás narazil pravděpodobně na sociálních sítí v doporučených stránkách.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Filip.Kristek za příspěvky (celkem 3):
- Josef.Bouse, Jan.Zavadil, V__
Today a young man on acid realized that all matter is merely energy condensed to a slow vibration.
That we are all one consciousness experiencing itself subjectively.
There is no such thing as death, life is only a dream, and we are the imagination of ourselves.
- Jakub.Stoces
- Krajské předsednictvo
- Profese: Student a aktivista
- Dal poděkování: 210 poděkování
- Dostal poděkování: 121 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
1) U Mladých Pirátů bych se chtěl zapojit kdykoliv a kdekoliv, kde budu moci využít nějaké své schopnosti a kde budu nějak nápomocen.Josef.Bouse píše: ↑08 úno 2021, 12:29 Zdravím tu další dva zájemce, @FilipKristek a @stoces.j .
Jsem rád, že jste se sem dostali a máte zájem se zapojit. Rád bych vás pozval an schuzi mladých Pirátů dne 12.2.2021 v 18:00 nejspíš na https://jitsi.pirati.cz/mp , to vlastně platí i pro @filip.jirousek
Kde se určitě dozvíte víc věcí a naživo můžeme zodpovědět vaše dotazy a navést vás dále na zapojení.
Dále prosím o zodpovězení následujících otázek:
2) Měl by jsi zájem pomoct na nějakém Piráteconu, podcastu, streamu ? jak ?
4) Víš že jsme i na instagramu ? Twitchi a máme web ?
5) Jak jsi se o nás dozvěděl ?
Děkuji moc a brzy na viděnou.

2) Postupem času určitě ano, ale potřebuji trochu času na seznámení se s fungováním Mladých Pirátů a Pirátů celkově a na seznámení se se všemi projekty.

3) Počítačové hry moc nehraju, deskovky občas ano. Poslouchám pop, rock, v poslední době díky rodině nacházím oblibu trochu i v country hudbě.

4) O sociálních sítích samozřejmě vím.

5) Před nějakou dobou jsem četl o mládežnických organizacích jiných politických stran (Mladí sociální demokraté, mSTAN, TOP tým,...), takže mě zajímalo jestli má strana, kterou podporuji, také nějakou mládežnickou organizaci. A měla.

- Tito uživatelé poděkovali autorovi Jakub.Stoces za příspěvky (celkem 3):
- Jan.Zavadil, Josef.Bouse, Tadeas.Stepka
Jakub Stočes
první místopředseda KS Vysočina, člen MS Havlíčkův Brod a Mladého Pirátstva
aktivista ze Světlé nad Sázavou
https://lide.pirati.cz/osoba/2326/