Řizení RK 04/2014 (fysický útok LN na PD)
Moderátoři: Republikový výbor - asistenti, Rozhodčí komise
Stížnosti se podávají kontrolní komisi, mimo řízení odpovídá rozhodčí komise jen na předběžné otázky
- Michal.Ketner
- Profese: Panda všeho druhu
- Dal poděkování: 417 poděkování
- Dostal poděkování: 1011 poděkování
Řizení RK 04/2014 (fysický útok LN na PD)
https://www.pirati.cz/rk/04_2014
Toto rozhodnutí je přezkoumatelné na základě žádosti o nápravu, kterou může posoudit rozhodčí komise, pokud to navrhne kterýkoliv člen rozhodčí komise. Každý člen strany může ve lhůtě 14 dnů od doručení tohoto rozhodnutí získat podporu pětiny členů strany pro mimořádný přezkum tohoto rozhodnutí celostátním fórem.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Michal.Ketner za příspěvky (celkem 2):
- Vaclav.Malek, Frantisek.Navrkal
Sebeonanující popisky jaký mám funkce a jak jsem důležitej.
- Lukas.Novy
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Profese: auditor kyber. bezpečnosti, muž z Brna
- Dal poděkování: 2496 poděkování
- Dostal poděkování: 3199 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Řizení RK 04/2014
Dale zadam o prominuti povinnosti uhradit naklady rizeni jelikoz jsem aktualne nezamestnany a moje financni situace toto uhrazeni neumoznuje. Jako dukaz prikladam screenshot z meho bankovniho uctu.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Lukas.Novy za příspěvky (celkem 2):
- Ondrej.Kotas, Robert.Magni
Máte pocit, že Vás KK nebo jiný funkcionář šikanuje, pomlouvá či zesměšňuje? Nejsem právník, ale zastoupím Vás v jednání s přezkumnými orgány. Pište nestranickému ombudsmanovi na ombudsman@krtek.net
Tel: 777-5-KRTEK
- Petr.Vileta
- Člen KS Plzeňský kraj
- Profese: Celkem Spokojený Důchodce
- Dal poděkování: 10918 poděkování
- Dostal poděkování: 8807 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Mohl bys přiložit i výpis z bitcoinového účtu?Lukas Novy píše:Dale zadam o prominuti povinnosti uhradit naklady rizeni jelikoz jsem aktualne nezamestnany a moje financni situace toto uhrazeni neumoznuje. Jako dukaz prikladam screenshot z meho bankovniho uctu.

- Tito uživatelé poděkovali autorovi Petr.Vileta za příspěvek:
- Helena.Jarolimkova
Řadový člen, stínový ministr švihlých nápadů a fórista
Fide, sed cui fidas, vide.
Věř, ale komu věříš měř.
(Perchta z Pernštejna - Bílá paní)
- Lukas.Novy
- Kontaktovat uživatele:
Máte pocit, že Vás KK nebo jiný funkcionář šikanuje, pomlouvá či zesměšňuje? Nejsem právník, ale zastoupím Vás v jednání s přezkumnými orgány. Pište nestranickému ombudsmanovi na ombudsman@krtek.net
- Roman.Kucera
- Profese: IT
- Dal poděkování: 2946 poděkování
- Dostal poděkování: 5856 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Roman.Kucera za příspěvky (celkem 4):
- Petr.Vileta, Helena.Jarolimkova, Roman.Semik, Robert.Magni
- Michal.Ketner
- Profese: Panda všeho druhu
- Dal poděkování: 417 poděkování
- Dostal poděkování: 1011 poděkování
Dále ti také byl trest prohlášen v platnost od 14.1.2014 , kdy bylo jednaní předano RK.
Tedy trest vyprsi 14.1.2015.
Sebeonanující popisky jaký mám funkce a jak jsem důležitej.
- Lukas.Novy
- Kontaktovat uživatele:
- Jakub.Michalek
- Poslanec/poslankyně Parlamentu ČR
- Profese: poslanec
- Dal poděkování: 1162 poděkování
- Dostal poděkování: 5349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
- Předně rozhodčí komise nemá pravomoc tyto náklady odpouštět, neboť to nikde není napsáno. Může je maximálně darovat členovi, ale pak taková transakce musí být zanesena v žádostech o proplacení. Rozhodčí komise odpuštění samo o sobě neodůvodnila, ani nezdůvodnila, proč je třeba náhradu nákladů řízení odpustit, nikoliv jen poskytnout výhodu úhrady ve splátkách. Předložené doklady jsou fragmentární a vůbec nemajetnost nedokazují (ukazují pouze koncový stav, takže transakce na nich mohly být jakékoliv, dokázal bych je vyrobit na svém počítači během 2 minut). Možná rozhodčí komise dostala další doklady, ze kterých by bylo patrné, že nemá žádný majetek, nemůže žádnou věc prodat, příjmy mu stačí jen na běžné životní výdaje, nečeká žádné budoucí příjmy, nedostává ani dávku ze sociálního pojištění, nevlastní žádné obchodní společnosti ani nemovitosti. Protože však rozhodnutí není vůbec odůvodněno, nic o tom nevíme.
- Ohledně druhého požadavku na zkrácení omezení práv člena je třeba si uvědomit, že Lukáš Nový nebyl dosavadním řízením nijak omezen. Jeho přirovnání k vazbě, která by měla být započítána do výkonu trestu je zcela nepřiléhavé. Doba trvání rozhodčího řízení nebyla nijak dlouhá, aby to zasáhlo do práva na spravedlivý proces a odůvodnilo to i zkrácení trestu. Doba trvání rozhodčího řízení snese srovnání jak se soudy v České republice, tak s profesionálními rozhodčími soudy. Opět rozhodčí komise svou odchylku od řádně vydaného rozhodčího nálezu nijak neodůvodnila.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Jakub.Michalek za příspěvky (celkem 5):
- Helena.Jarolimkova, Frantisek.Ulc, Vojtech.Pikal, Frantisek.Navrkal, Marek.Necada
Jakub Michálek, předseda poslaneckého klubu Pirátů a vedoucí resortního týmu Spravedlnost
V případě potřeby mě prosím kontaktujte napřímo přes telefon, Signal nebo přes mail - viz kontakty. Jiné zprávy nečtu.
-
- Profese: Anarchista
- Dal poděkování: 1180 poděkování
- Dostal poděkování: 237 poděkování

Mě jste pranýřovali za hlasování, ve kterém se zúčastnilo 15 členů RV ze 27 a za první předsedání při akutní situaci a tady předvádíte CO??
Nezaměstnaný Krtek, který jinde může mít v klidu podle jeho slov za měsíční práci 200K a pro Piráty to dělá zadarmo??
Nechce se vám ze sebe zvracet? Jestli chcete takto pokračovat, tak vám to voliči spočítají, tomu věřte.....
-
- Profese: Manažer
- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 96 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
V Plzni ma ten pocit pomerne hodne lidi, nejen ja, ze se z PS zacina stavat dalsi strana, kde si par lidi dela, co chce, a navzajem se kryji a drzi a odvolavaji nepohodlne. Toto je jasnym dukazem. V Plzni je z toho rade z nas spatne a premyslime o odchodu ze strany. Myslim, ze je na miste, aby to zacalo vedeni strany konecne resit. Byla by skoda, kdyby kvuli par jednoduseji smyslejicim jedincum odchazeli tak dobri a moralne silni jedinci jako treba Pepa Nemec, ktery o tom vazne uvazuje. Vyzyvam tedy vedeni strany, aby toto nebralo jeko nejaky ojedinely problem, kterym neni, a zacalo tuto vaznou situaci resit.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Frantisek.Ulc za příspěvky (celkem 2):
- Helena.Jarolimkova, Josef.Kadlecek