Oslovení RegP KS Pardubice

Moderátoři: KoKS Pardubický kraj, PKS Pardubický kraj

Pravidla fóra
  • Toto je veřejné fórum. Stanoviska nevyjadřují názor Pirátů, pokud nebyla schválena příslušnými orgány. Stanoviska se publikují na krajském webu.

  • V anketách mohou hlasovat i návštěvníci bez přihlášení. Ankety proto nelze v žádném případě považovat za závazná hlasování.

  • Moderátorem tohoto fóra je krajské předsednictvo.

  • Toto fórum je viditelné pro návštěvníky bez přihlášení. Kdokoliv do něj může psát nebo hlasovat v anketách.

  • Registrovaní uživatelé (včetně členů a RegP) si mohou fórum zneviditelnit, viz návod.

Petr.Bajgar
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 7457
Registrován: 22 čer 2009, 21:57
Profese: ,
Bydliště: Chrudim, Na Šancích 1180
Dal poděkování: 6865 poděkování
Dostal poděkování: 3623 poděkování

Oslovení RegP KS Pardubice

Příspěvek od Petr.Bajgar »

Kolegové Piráti KS Pardubice, od 17.11. kdy mě Jirka Stuna pověřil perzonálními záležitostmi našeho KS, oslovuji jednotlivě RegP KS Pardubice. Zatím nevím přesně čím to je, ale 21.11. jsem rozeslal jednotlivě 173 pozvánek RegP našeho KS Pard, jenže do dnešního dne 153 z těchto SZ oslovení zatím zůstává v nedoručené poště. Proto by mě zajímalo jestli by mi mohl někdo pomoct s prověřením jestli jsem nějak administrativně nebo technicky blokován při rozesílání SZ, nebo v čem je problém?

Připravuji totiž další setkání se zájemci o naši činnost a s Piráty na 21.12. opět od 18.30 do 20.30 v restauraci LaRocket na nádraží ČD v Pardubicích. Budu mít k dispozici pro účastníky propagační pirátské placky a letáčky na kampaň "Hrajeme svobdnou hudbu" a další propagační předměty. Programem bude hlavně jednání o další součinnosti.

Rozesílání pozvánek viditelně nefunguje, takže pozvu jednotlivě ty zájemce o činnost Pirátské strany na které mám jiné spojeníOFFTOPICnež přes L.Novým manipulované kanály.

Zájemci o setkání prosím potvrďte mi svoji případnou účast, nebo zájem přijít na další setkání za čtrnáct dní, na e-mail Petr.Bajgar@seznam.cz nebo na tel. 606 241 615
Odpovědět

Zpět na „Pardubický kraj“