Denisa Klempířová - žádost o členství

V tomto fóru se představují příznivci Pirátů, kteří se chtějí stát členy.

Moderátoři: KoKS Praha, PKS Praha

Pravidla fóra
V tomto vlákně se prosím ostatním členům stručně představte:
  1. Představení vložíte kliknutím na ikonu Obrázek, která se zobrazuje, pokud jste přihlášeni.
  2. Do předmětu napište svoje jméno a příjmení.
  3. V textu se nám prosím stručně představte a napište nám, co vás vede k zájmu o členství v Pirátech. Budeme rádi, když nám zároveň řeknete, jak byste se chtěli do činnosti strany zapojit a jaké máte zájmy, schopnosti a dovednosti.
Krajské předsednictvo vás bude informovat o nejbližší schůzi v tomto tématu nebo jiným vhodným způsobem.
Členství vznikne, jakmile na schůzi podáte písemnou přihlášku, budete přijati předsednictvem a zaplatíte členský příspěvek na transparentní bankovní účet (podrobnosti).
Odpovědět
denis.k
Příznivec Pirátů – Praha
Příspěvky: 1
Registrován: 23 úno 2022, 20:15
Dostal poděkování: 1 poděkování

Denisa Klempířová - žádost o členství

Příspěvek od denis.k »

Vážení piráti,

dovolte mi, abych se vám představila. Jmenuji se Denisa Klempířová a v současnosti působím, jako metodička spisové služby na Ministerstvu průmyslu a obchodu. Mým hlavním zájmem je digitalizace veřejné správy, hledání nových směrů a přístupů tak, aby data spravována úředníky byla transparentní a důvěryhodná. V minulosti jsem žila v Pardubicích a do Prahy pracovně dojížděla. O tom, že se stanu členkou strany jsem přemýšlela již dlouho, ale kvůli časovému vytížení to nebylo možné. Nyní již pobývám v Praze a konečně mám čas věci okolo sebe měnit, a to nejen v rámci mé profese. Ráda bych se stala plnohodnotným členem strany a pomohla s úkoly, týkajícími se především digitalizace. Nabídnout vám mohu své zkušenosti v oblasti správy dokumentů v rámci veřejnoprávního i soukromoprávního sektoru. Je mi 27 let a již během studia jsem se snažila získat co nejvíce praxe. Pracovala jsem v korporátu, „malé rodinné firmě“ dodávající SW pro veřejnou správu a nakonec sama ve veřejné správě skončila. Vystudovala jsem Spisovou a archivní službu na univerzitě v Pardubicích a následně Moderní systémy v archivnictví na univerzitě v Hradci Králové. Pravidelně se účastním odborných konferencí, týkajících se digitalizace. Ve volném čase si ráda zacvičím, projdu se Prahou a posedím s přáteli a rodinou. Ctím hodnoty demokracie a mám smysl pro spravedlnost, to je také další z důvodů, proč bych do Vaší strany ráda vstoupila.

Tito uživatelé poděkovali autorovi denis.k za příspěvek:
David.Rauser
Martin.Hunady
Koordinátor/ka krajského sdružení
Příspěvky: 107
Registrován: 13 zář 2018, 15:40
Dal poděkování: 6 poděkování
Dostal poděkování: 35 poděkování

Re: Denisa Klempířová - žádost o členství

Příspěvek od Martin.Hunady »

Ahoj Deniso,

díky za tvůj zájem o Piráty. Dnes jsem ti posílal mail z adresy martin.hunady@pirati.cz. Tam posílám některé užitečné odkazy a také navrhuji osobní setkání nebo videohovor, kde bychom probrali všechny možné způsoby zapojení do pirátských aktivit. Mrkni na to, pokud nenajdeš, tak můžu poslat znovu.

Odpovědět

Zpět na „Zájemci o členství Praha“