MF 1/2022 Valašské Meziříčí - Volba lídra kandidátky pro komunální volby 2022 /nominace, přihlašování, rozprava/

Fórum pro diskusi členů a registrovaných příznivců. Zde lze vyhlašovat závazná hlasování členů místního sdružení.

Moderátoři: PKS Zlínský kraj, KoKS Zlínský kraj, Odbor ZlK - administrativni, PMS ValMez

Pravidla fóra
  • Na tomto fóru se vyhlašují závazná hlasování místního fóra. Hlasovat mohou pouze členové místního sdružení.
  • Do tohoto fóra vidí všichni a přispívají členové a registrovaní příznivci místního sdružení (Obrázek Nastavit zobrazovaná fóra).
  • Moderátorem tohoto fóra je místní předsednictvo.
Uživatelský avatar
Denis.Rychtar
Předseda/předsedkyně místního sdružení
Příspěvky: 708
Registrován: 27 říj 2013, 15:38
Profese: Chemik-Operátor, Velinář výroby sazí
Bydliště: Valašské Meziříčí
Dal poděkování: 1091 poděkování
Dostal poděkování: 670 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: MF 1/2022 Valašské Meziříčí - Volba lídra kandidátky pro komunální volby 2022 /nominace, přihlašování, rozprava/

Příspěvek od Denis.Rychtar »

ypsilonx píše: 02 úno 2022, 17:16
Denis.Rychtar píše: 02 úno 2022, 14:15

No aktualní vedeno chce tréninkovou halu což my chceme multifunkční zápasovou halu a sportovní kluby by to zaplnili a hazená Zubří taky říkali že na by potřebovali ještě jednu tréninkovou nebo zápasovou halu. Kapacitně není problém a já cjci mít sportovní budovy v jednom areálu stejně jako koncemtrace průmyslu do průmyslové zóny a né do centra. Stejně tak jsem si přál obchodní zónu, ale město to dovolilo rozprskout křížem krážem nekoncepčně.

Jak vidím, tak jsem měl pravdu se strategickým plánem rozvoje města na dalších 5 let -> no hrůza hrůz ... asi bude třeba se do toho pořádně opřít... navíc mi řekni - proč není na těch našich stránkách přístupný ten plán?... Jako webovky jsou uživatelsky totálně na prd - těžko tam vůbec ten plán najdeš a za druhé - když jsem vyplnil formulář o tom, že stránka neexistuje, tak mě po týdnu čekání na odpověď odkáže provozovatel webu(asi externí firma) na úřad který se o tuto stránku stará ať jim napíšu, že si to tam mají doplnit. -> Mě z toho vyplývá, že je třeba hodně zapracovat na tom, aby i samotní úředníci (nevím kdo je na těch úřadech nebo tak něco zodpovědný za web města) aby vkládali aktuální informace a ujistili se, že to hlavně funguje.

No co si myslíš ty? Jako cenu za nejlepší web město nedostane.

Nepovažuji to za žádný strategický plán, tam žádná strategie není. Je to jen šuplík na projekty bez plánu na finance na tož tak na koncepční rozvoj města.
Podívej se na všechno zvlášť jak to je. Roklikávací rozpočet je takový masakr že i já mám pomalu problém se v tom zorientovat. Veřejné zakázky už jsou lepší, ale hrozně moc tam toho chybí. Úřední deska no budiž a web to je taky otřes. Jako lajk občan to po 5-10 minutách vzdávám a to je tedy účelově složité tedy za mě netransparentní. Chci to vše na jednom webu přehledně a uživatelsky jednoduše za pár peněz a řešením je čleství v otevřených městech, cityvizoru a jednoduchého egrantového systému s návazností na otevřený eúřad.

Tito uživatelé poděkovali autorovi Denis.Rychtar za příspěvek:
ypsilonx
„Šampióni nevznikají v posilovnách. Šampióni vznikají z něčeho, co mají hluboko v sobě - z touhy, snu a vize." Muhammad Ali

Denis Rychtar
denis.rychtar@pirati.cz
Odpovědět

Zpět na „Místní fórum ValMez“