Luboš král zájem o členství v Pirátské straně

Moderátoři: PKS Pardubický kraj, KoKS Pardubický kraj, PMS Českotřebovsko

Odpovědět
anonym63353
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 2
Registrován: 12 kvě 2020, 18:36
Profese: Invalidní důchodce
Dostal poděkování: 3 poděkování

Luboš král zájem o členství v Pirátské straně

Příspěvek od anonym63353 »

Dobrý den ahoj všechny vás zdravím jmenuji se Luboš Král je mi 44 roků bydlím v malé obci Zámrsk u vysokého Mýta měl bych zájem o členství v pirátské straně ztotožňuji se s názory pirátské strany liberální v otázkách které se týkají každého z nás založením jsem svobodomyslný liberál praktikující způsob žít a nechat žít první mé povolání je ošetřovatel studoval jsem na střední zdravotnické škole v Ústí nad Orlicí poté jsem pracoval ve vinohradské nemocnici jako ošetřovatel dala jsem cestoval přes tři čtvrtě roku po Rumunsku a Srbsku v současné době žijí se svojí manželkou jak jsem již zmínil v zámrsku u vysokého Mýta Mezi mé zájmy patří četba populárně-naučné literatury hlavně historické dále zájem o sociální oblast o ekologii také turistika chovám křížence teriéra a pinče. V Pirátské straně by jsem se chtěl věnovat výše zmíněným tématům zajímá mě také genderová politika která zrovna není dobře aplikována V současné době a bohužel mnoho politiků pokřivuje obraz jak gayů tak lesbiček tak i transsexuálů myslím že je nepřípustné zcela aby mohl kdokoliv a jakkoliv těmto osobám vyhrožovat nebo vyzývat dokonce k jejich likvidaci. To je asi vše co by jsem o sobě řekl pokud budete někdo mít jakýkoliv dotaz prosím můžete se na mě obrátit buď na mail kralovimail@gmail.com nebo na telefon 702 823 377 budu se těšit na vaše případné dotazy či podněty na které se budu snažit reagovat ať už telefonicky nebo mailem přeji vám vše vše dobré ať se vám daří
Luboš Král

Tito uživatelé poděkovali autorovi anonym63353 za příspěvky (celkem 3):
Mikulas.Ferjencik, Ivana.Mrkvickova, Daniel.Lebduska
Uživatelský avatar
Ivana.Mrkvickova
Koordinátor/ka krajského sdružení
Příspěvky: 214
Registrován: 31 bře 2020, 20:22
Profese: asistentka resortních týmů
Dal poděkování: 529 poděkování
Dostal poděkování: 329 poděkování

Re: Luboš král zájem o členství v Pirátské straně

Příspěvek od Ivana.Mrkvickova »

Dobrý den, Luboši. Moc děkuji za zájem o zapojení a za představení. Jsem krajská koordinátorka a provedu vás vším potřebným :)
Jako další krok prosím proveďte registraci do https://nalodeni.pirati.cz/. Tahle aplikace je důležitá, protože přes ní posíláme veškeré Newslettery.
Jakmile vás tam uvidím, předám další postup.

Kdyby se cokoli nedařilo, klidně se ozvěte.

Ivana Mrkvičková
tel: 778111450
ivana.mrkvickova@pirati.cz

„Na práci u nás nemusíte být blázen. Ale hodně to pomáhá.“ — Terry Pratchett

Odpovědět

Zpět na „Zájemci o členství Českotřebovsko“