Komunikace a informovanost v KS SčK

Moderátor: PKS Středočeský kraj

Pravidla fóra
  • Toto je veřejné fórum. Stanoviska nevyjadřují názor Pirátů, pokud nebyla schválena příslušnými orgány. Stanoviska se publikují na krajském webu.

  • V anketách mohou hlasovat i návštěvníci bez přihlášení. Ankety proto nelze v žádném případě považovat za závazná hlasování.

  • Moderátorem tohoto fóra je krajské předsednictvo.

  • Toto fórum je viditelné pro návštěvníky bez přihlášení. Kdokoliv do něj může psát nebo hlasovat v anketách.

  • Registrovaní uživatelé (včetně členů a RegP) si mohou fórum zneviditelnit, viz návod.

Jsem momentálně spokojen/a s přísunem informací o dění v KS a o krajské kampani?

s informováním jsem spokojen/a
19
79%
jsem celkem spokojen/a, ale mám připomínku, kterou popíšu v komentáři/SZ
1
4%
nejsem spokojen/a, necítím se být informován/a
2
8%
nejsem spokojen/a, cítím se být přehlcený/á informacemi ze všech stran
1
4%
nečtu nic, protože mě to nezajímá
1
4%
čtu jen info na facebooku a ve skupinách na messengeru
0
Žádná hlasování
 
Celkem hlasujících: 24 - Celkem hlasů: 24

Uživatelský avatar
Klara.Kocmanova
Poslanec/poslankyně Parlamentu ČR
Příspěvky: 671
Registrován: 03 dub 2018, 14:28
Dal poděkování: 930 poděkování
Dostal poděkování: 1611 poděkování

Komunikace a informovanost v KS SčK

Příspěvek od Klara.Kocmanova »

Vážení členové, příznivci a další podporovatelé,

s přípravou dalšího kampaňového newsletteru mi v hlavě vyvstává otázka, jak je to s informovaností v našem krajském sdružení.

Čas od času se někdo ozve, že členové nejsou informováni dostatečně, na druhou stranu mi chodí i připomínky, že nikdo e-maily ani newslettery nečte, protože se nechce přehlcovat věcmi, které ho/jí osobně nezajímají.

Nabízí se tedy otázka, zda máte pocit, že momentálně je ze strany PKS a placeného aparátu informování dostatečné, nebo zda lačníte po dalších zpravodajích?

Zde souhrn toho, co momentálně chodí:
Jednou týdně (na začátku týdne) posílá PKS newsletter na fóru, kde jsou jak obecné informace o probíhajících jednáních apod., tak momentálně i nejdůležitější body ke kampani. Newsletter chodí všem členům a registrovaným příznivcům.

Jednou týdně (na konci týdne) posílám e-mailem newsletter ke kampani (pardon za výpadek po dobu mojí dovolené), který jde ze strany KoKS, volebního manažera a lídra kampaně. E-mail jde všem členům a kandidátům.

Každé pondělí probíhá na mumble od 19h online volební štáb, na který se mohou připojit všichni členové a kandidáti a ze kterého jsou zápisy na mraku, které si všichni členové (a kandidáti, po domluvě i případně RegP) mohou dohledat.

Jednou, maximálně dvakrát za 14 dní zasílá volební manažer newsletter volebnímu štábu, který vychází z informací od celostátního volebního koordinátora a z našich aktuálních provozních informací.

Jednou měsíčně zasílám informační newsletter, co se v kraji událo a co se chystá, včetně seznamu plánovaných akcí. Tento newsletter je koncipován spíše pro příznivce z nalodění a jiných dobrovolnických seznamů, ale tyto informace jsou dle mého dost validní i pro členy a RegP. Newsletter chodí všem, kdo jsou registrováni v nalodění (tímto prosím všechny, kdo by ho chtěli dostávat, aby se do nalodění příhlásili).
S blížící se kampaní bych byla opravdu ráda, abychom všichni byli spokojení ohledně dostupnosti informací a aby nikdo neměl pocit, že je z něčeho vynechám a proto se třeba nemůže zapojit.

Prosím, hlasujte v anketě, abychom věděli, na co se případně zaměřit. Pokud jsem na něco zapomněla, nebo máte nějaký tip, určitě to napište do komentářů. Předem díky za konstruktivní zpětnou vazbu.

„Někteří věří, že pouze velká síla dokáže udržet zlo pod kontrolou, ale moje zkušenost říká něco jiného: jsou to malé, každodenní skutky běžných lidí, které brání zlu růst. Drobné, milé, láskyplné činy.“
Gandalf

Klára Kocmanová
poslankyně
+420 733 765 433
klara.kocmanova@pirati.cz

Uživatelský avatar
Jan.Korbel
Místní předsednictvo
Příspěvky: 1802
Registrován: 03 úno 2012, 19:04
Profese: IT
Bydliště: Jílové u Prahy
Dal poděkování: 4190 poděkování
Dostal poděkování: 3070 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Komunikace a informovanost v KS SčK

Příspěvek od Jan.Korbel »

Dal jsem na program zítřejšího mumble průběžné vyhodnocení této ankety. Může klidně běžet dál, ale měli bychom se pobavit o tom, jak jsme spokojeni s výsledky a jestli na základě nich chceme nějaké změny. Pokud ještě někdo chce hlasovat nebo změnit svůj hlas, prosím ať tak učiní nejlépe do 24.8. 20:00. Díky.
Středočeský profil | "Systémy, kterých se týká tato dohoda, jsou účty majitelky." -- NDA Pirátů
Odpovědět

Zpět na „Středočeský kraj“