Podpůrné materiály k demonstracím

Zahraniční odbor komunikuje s dalšími členy mezinárodního Pirátského hnutí, zejména přináší v zahraničí osvědčené nápady do strany, vypracovává společný postup při projednávání mezinárodních problémů.

Moderátor: Zahraniční odbor

Uživatelský avatar
Frantisek.Kopriva
Mladé Pirátstvo
Příspěvky: 2472
Registrován: 10 říj 2013, 20:37
Profese: Engagement manager
Bydliště: Praha
Dal poděkování: 5506 poděkování
Dostal poděkování: 3437 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Podpůrné materiály k demonstracím

Příspěvek od Frantisek.Kopriva »

Souhrn našich aktivit ke dnešnímu dni ohledně turecké invaze, volně k publikování a šíření:

Piráti se tureckou agresí a porušováním lidských práv zabývali už loni, kdy vyzvali premiéra, aby na úrovni Evropské rady nadnesl téma unijní politiky vůči Turecku.

Ihned po zahájení nedávné turecké invaze do Rojavy se aktivně připojili k rezoluci Poslanecké sněmovny a Evropského parlamentu. Premiéra jsme se také marně ptali, jaký je jeho postoj a jaké kroky hodlá podniknout. Po celé republice jsme uspořádali řadu demonstrací. Náš analytik Janusz Konieczny také pořádá různé osvětové akce o dvou Češích vězněných v Turecku za údajný terorismus kvůli jejich pomoci Kurdům (rozhovor pro DVTV).

Aktuálně je k dispozici petice adresovaná vládě ČR (v příloze), pod kterou sbíráme podpisy. Momentálně též chystáme otevřený dopis apelující na propuštění Miroslava Farkase a Markéty Všelichové. Situaci budeme nadále sledovat a vyvineme maximální úsilí, aby Česká republika i Evropská unie razantně řešila vojenskou agresi ze strany tureckého režimu a porušování lidských práv.
Přílohy
Petice za uvržení sankcí vůči Turecku.pdf
(130.69 KiB) Staženo 27 x
Tito uživatelé poděkovali autorovi Frantisek.Kopriva za příspěvky (celkem 4):
David.Wagner, Veronika.Murzynova, Dalibor.Zahora, Vojtech.Pikal

Pirátský profil |< >| Engagement manager datově-analytických projektů |< >| začínající bubeník |< >| člen RT EZO & Lidská práva |< >| Emeritní politik, věčný aktivista

Odpovědět

Zpět na „Zahraniční odbor“