Michal Šálek

V tomto fóru se představují příznivci Pirátů, kteří se chtějí stát členy.

Moderátoři: PKS Jihočeský kraj, Personální odbor - celý, KoKS Jihočeský kraj

Pravidla fóra
V tomto vlákně se prosím ostatním členům stručně představte:
  1. Představení vložíte kliknutím na ikonu Obrázek, která se zobrazuje, pokud jste přihlášeni.
  2. Do předmětu napište svoje jméno a příjmení.
  3. V textu se nám prosím stručně představte a napište nám, co vás vede k zájmu o členství v Pirátech. Budeme rádi, když nám zároveň řeknete, jak byste se chtěli do činnosti strany zapojit a jaké máte zájmy, schopnosti a dovednosti.
Krajské předsednictvo vás bude informovat o nejbližší schůzi v tomto tématu nebo jiným vhodným způsobem.
Členství vznikne, jakmile na schůzi podáte písemnou přihlášku, budete přijati předsednictvem a zaplatíte členský příspěvek na transparentní bankovní účet (podrobnosti).
Odpovědět
michalsalek
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 1
Registrován: 02 zář 2018, 10:07
Profese: student, vizionář, milovník moudrosti
Dostal poděkování: 2 poděkování

Michal Šálek

Příspěvek od michalsalek »

Zdravím Piráty,

Jmenuji se Michal Šálek, je mi 19 let a jsem letošní absolvent Střední umělecko-průmyslové školy sv. Anežky České v Českém Krumlově; oboru 82-41-M/01 Užitá malba. V přítomnosti žiji v Písku, kde pobývám jako občan s očima otevřenýma, a pro tuto chvíli jsem zaměstnán jako brigádník u výkopových prací pro Prácheňské muzeum v Písku. Do konce tohoto měsíce září budu vlastníkem řidičského průkazu třídy B a 1. 11. 2018 si podám přihlášku na Palackého Univerzitu v Olomouci.

Sleduji vaši aktivitu po celou dobu svých studií a jste jedinou stranou v této zemi, o které jsem vůbec uvažoval, že budu volit, až půjdu k mým prvním volbám do sněmovny roku 2017. Rovněž dlouho se zajímám o umění, historii, filosofické směry, politologii a politické dění, jak v České Republice, tak v Evropě a ve světě. Nacházím podstaty věcí, protože jsou nejobecnější. Jsem totiž pevně přesvědčen, že toto porozumění principům a jejich aplikace, mimo jiné i při vytváření zákonů, umožní zákonům, aby byly stejně efektivní mezi občany, jako jsou v představách těch, kteří je vymýšlí v hlasovacích síních. Pro něco takového je třeba velký přehled a přísun informací. K tomu mi sice dopomáhá ovládnutí anglického a českého jazyka, ale největší váhu na sobě přikládám důvěře své intuici. Nejsem pro pravici, ani pro levici. Jsem pro to, co je v mých očích správné a prospěšné naší zemi a mým spoluobčanům, a tudíž nakonec i mně.

Po pádu tradiční politiky v naší zemi se stalo samozřejmé, že Piráti jsou jedinou stranou, která má možnosti zlepšit české životy a zvážnit význam přídavného jména "český". Postupně posilujete svou pozici, budujete pečlivě - od základů, pomalu, ale jistě. Já věřím, že pouze tímto přístupem se dá politikou v lidech opět vypěstovat důvěra v politiku a vůbec chuť podílet se svou nejdůležitější rolí na změnách, které prosadíte. Cítím, že musím být součástí vzestupu této strany.

Zvedá se vítr, napnout plachty!
Tito uživatelé poděkovali autorovi michalsalek za příspěvky (celkem 2):
Josef.Spak, Simon.Kostadinov
Uživatelský avatar
Michal.Horak
Předseda/předsedkyně místního sdružení
Příspěvky: 922
Registrován: 29 říj 2013, 17:57
Profese: IT (database & system administrator)
Bydliště: Písek
Dal poděkování: 257 poděkování
Dostal poděkování: 779 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Michal Šálek

Příspěvek od Michal.Horak »

Ahoj, jsme rádi za Tvůj zájem o Pirátskou stranu, pokud bys byl schopen narychlo přeorganizovat svůj víkendový program a ukázat se tuto neděli v Táboře na krajské schůzi
https://www.facebook.com/events/248735035774367/
, bylo by to ideální, pokud už to není možné nevadí, sleduj akce Pirátů Písecko a na kteroukoliv akci se dostav.
https://www.facebook.com/pg/piratipisec ... e_internal
Tito uživatelé poděkovali autorovi Michal.Horak za příspěvky (celkem 2):
Jana.Kolarikova, Josef.Spak
Předseda Piráti Písecko
Odpovědět

Zpět na „Zájemci o členství Jihočeský kraj“