Zájem o vstup k pirátům...

V tomto fóru se představují příznivci Pirátů, kteří se chtějí stát členy.

Moderátoři: PKS Královéhradecký kraj, KoKS Královéhradecký kraj

Pravidla fóra
V tomto vlákně se prosím ostatním členům stručně představte:
  1. Představení vložíte kliknutím na ikonu Obrázek, která se zobrazuje, pokud jste přihlášeni.
  2. Do předmětu napište svoje jméno a příjmení.
  3. V textu se nám prosím stručně představte a napište nám, co vás vede k zájmu o členství v Pirátech. Budeme rádi, když nám zároveň řeknete, jak byste se chtěli do činnosti strany zapojit a jaké máte zájmy, schopnosti a dovednosti.
Krajské předsednictvo vás bude informovat o nejbližší schůzi v tomto tématu nebo jiným vhodným způsobem.
Členství vznikne, jakmile na schůzi podáte písemnou přihlášku, budete přijati předsednictvem a zaplatíte členský příspěvek na transparentní bankovní účet (podrobnosti).
Odpovědět
ZelenyE.
Návštěvník – nepatří k Pirátům

Zájem o vstup k pirátům...

Příspěvek od ZelenyE. »

Zdravím,

opravdu už dlouho přemýšlím o vstupu k pirátům, sleduji Vaši práci vlastně od začátku založení v ČR a zajímal jsem se o to, kde má tahle partaj kořeny a odkud čerpá inspiraci. Líbí se mi jak tohle pirátské společenství působí na své okolí, moc tomu fandím a při každé příležitosti se snažím lidem kolem sebe otevírat oči aby poznali, že při volbě Pirátů nejde jenom o umožnění svobodně se rozhodnout jakým způsobem se někdo chce léčit :fet: , ale de hlavně o volbu budoucího směru způsobu myšlení, nebát se otevřeně mluvit o všech nadhozených tématech se zdravým kritickým myšlením... řešit problémy funkčně aby to nezatěžovalo budoucí generace a tím posouvat naši společnost k hezké budoucnosti. :roll: :lol:
To by bylo k motivaci...

O mně:
Vyučil jsem se elektrotechnikem - silnoproud a elektronikem - slaboproud, protože mě od mala zajímala elektrotechnika ale i mechanika různých strojů, přitom se poslední dobou nejradši věnuji sezónním pracem na různých postech všude po republice, protože mě baví komunikace s lidmi a právě ta rozmanitost, kterou tento způsob práce přináší. Mám rád tento druh svobody.
Nejčastěji mě je možné vidět jako instruktora v lezeckých centrech nebo na sjezdovkách nebo úplně někde jinde při něčem co ještě nevím, jak funguje, ale baví mě se to učit. :|

Už jsem se snažil navázat bližší kontakt s Piráty, ale odvrátil jsem se od toho hlavně kvůli práci, převážně pracuji ve službách, takže když mají lidi běžně volno, já se jim zrovna rád věnuji.

No těším se na další schůzku s piráty, snad zase v Zámecké restauraci v Náchodě, a na případné přijetí na palubu pirátského křižníku :D

Nashledanou a silný vítr v plachtách přeje Eduard Zelený.
Uživatelský avatar
Martin.Jiranek
Místní předsednictvo
Příspěvky: 379
Registrován: 03 čer 2010, 09:53
Profese: analytik, marketingový specialista
Bydliště: Trutnov
Dal poděkování: 688 poděkování
Dostal poděkování: 819 poděkování

Re: Zájem o vstup k pirátům...

Příspěvek od Martin.Jiranek »

Super :-) Díky a těším se na spolupráci...
Odpovědět

Zpět na „Zájemci o členství Královéhradecký kraj“